2013-05-27 | 18:26:24 | Kategori: Videoklipp

Topp 15 musik ögonblick: Säsong 4

15. Säsong 4, Avsnitt 8, “We’ll Always Have Bourbon Street”
Sång: “Let It Go”
Artist: Dragonette
Musik ögonblick: Elena, Caroline och Bonnie dansar.
Varför det är så bra: Ibland får blir galna tjejer helt fast i deras problem så att de glömmer bort att de är tonåringar och borde ha kul. Det är därför stunder av lättsamhet som Elena, Bonnie och Caroline hade ett bra, gammeldags slummer party, är så välkoma. Visst, det var drivet av "ande-te" och slutade med en kidnappning, med Dragonettes “Let It Go”  var så bubblig som champange och hjälpte oss att glömma allt om produktplacering.
 
 
14. Säsong 4, Avsnitt 23, “Graduation”
Sång: “You Give Love a Bad Name”
Artist: Bon Jovi
Musik ögonblick: Öppningsscene; Stefan och Lexi blir fulla och dansar runt i herrgården.
Varför det är så bra: Det är deras låt! För en gång skull var Stefan självisk och gjorde vad han ville göra. Det innebär att han spenderar sin sista tid med hans bästa vän, Lexi, och lyssnar på Bon Jovi som att det var 1986. Onyktra Stefan är roliga Stefan; det är faktiskt inte hans fel att allt föll samman när han ville vara en hjälte. Bon Jovi som ljudspår till Stefans revolt? Vilket kap!
 
 
 
13. Säsong 4, Avsnitt 20, “The Originals”
Sång: “How You Like Me Now”
Artist: The Heavy
Musik ögonblick: Marcel uppträder i karaoke baren
Varför det är så bra: Det härvar typ en intruduktion för kungen av New Orleans. Det är ett gammalt ordspråk som människor
 som människor alltid röstar för president-kandidat är någon de skulle vilja ta en öl med. Om din ledare är en snäll kille som kan hoppa upp på scen och uppträda en felfri karaoke-version av “How You Like Me Now,” vad mer kan man önska? Förutom den delen då han mördar häxor på gatan...
 
 
12. Säsong 4, Avsnitt 16, “Bring It On”
Sång: “Control”
Artist: Garbage
Musik ögonblick: Klaus och Hayley ligger
Varför det är så bra: Den här bebis-tillverknings musiken, hörrni! Lite vin, en trevlig konversation om konst, och Klaus och Hayley var redo för sänghalmen. Det var "lip-biting", kittlandes och Klaus tatueringar. För ett snabbt och snuskigt ligg, Garbages “Control” lånade det rätta snuskiga ljudet.
 
 
11. Säsong 4, avsnitt 4, “The Five”
Sång: “Feel so Close”
Artist: Calvin Harris
Musik ögonblick: Damon och Elena dansar på  “Murder House” partyt
Varför det är så bra: Innan någon visste om "sire bond", vi trodde bara att Elena var hög på blod och så inne i ögonblicket. Den nyomvända blodsugaren lät henne själv njuta av allt som vampyr handlar om, gör en måltid av människor — och dansa snuskigt med Damon. I grund och botten, var hon en gymnasietjej på en college fest, som drack för mycket (blod) och lät allt gå. Det blinkande ljuset och den dansvänliga musiken svepte hon oss med henne.
 
 
10. Säsong 4, Avsnitt 17, “Because the Night”
Sång: “Psycho Killer”
Artist: Talking Heads
Musik ögonblick: Damon berättat för killen han ska äta på att han är “Sonen av Giuseppe.”
Varför det är så bra: Det här är det närmsta vi har kommit säsong1-Damon, och allt vi behövde göra var att spola tillbacka till 70-talet för att få han. Han hade sin grupp med människor att äta från i New York City, och han tog fördelen av ett par som gick på en folktom gata. Faktiskt så ville vi ta med varje låt från det här avsnittet  — vad ska vi säga? Vi är punkare från hjärtat — men “Psycho Killer” borde verkligen alltid spelas när den äldre Salvatore går nerför gatan.
 
 
9. Säsong 4, Avsnitt 1, “Growing Pains”
Sång: “Wait For the Morning”
Artist: Amy Stroup
Musik ögonblick: Stefan ger Elena en "day light ring" innan soluppgången
Varför det är så bra: Kanske är det bara det att det var så länge sedan de var tillsammans på riktigt, men den här stunden kändes som Säsong 1. Stefan och Elena sitter på toppen av Salvatores tak och pratar om hur de ska ta sig igenom nästa stora utmaning — Elenas vampyrism. “Jag kommer att få leva,” säger hon till honom. “Jag kommer att vara en syster och en vän, och jag kommer alltid att vara med dig. Föralltid.” Så fort hon tror att hon har fått sett sin sista soluppgång, ger Stefan henne "daylight ring" som Bonnie hade gjort till henne. Amy Stroups låt är ett ljus, och det känns så rätt med varma glöden som stunden avger.
 
 
8. Säsong 4, Avsnitt 6, “We All Go a Little Mad Sometimes”
Sång: "Walking Blind"
Artist: Aidan Hawken och Carina Round
Musik ögonblick: Stefan och Elena gör slut
Varför det är så bra: Så långt vi har kommit från att paret sitter på taket, övervägar att stanna hos varandra föralltid. I bara några avsnitt senare inser Elena att hennes känslor för Damon hade förändrat hennes förhållande med hans bror. Stefan visste det också. “Jag kan inte göra det här,” berättade han för henne; de avslutade saker i klarögt, vuxet sätt. Aidan Hawken och Carina Round låt försökte inte kokurrera med stunden, det la bara till en hjärtesorg på ett mjukt sätt.
 
7. Säsong 4, Avsnitt 7, “My Brother’s Keeper”
Sång: “Kiss Me”
Artist: Ed Sheeran
Musik ögonblick: Damon och Elena har sex
Varför det är så bra: Den här är till er, Delena fans. Damon och Elena fick inte dela en dans på Miss Mystic Falls parad. Det gör ingenting; sätt bara på en Ed Sheeran låt, tänd en brusande eld, och se vad som händer. En hel del hånglanden, lite vampyraktigt, och äntligen, följde bar överkropp efter. Även med allt snack om "sire bond" så var det rätt så hett..
 
 
6. Säsong 4, Avsnitt 9, “O Come All Ye Faithful”
Låtar: “O Holy Night”; “Have Yourself a Merry Little Christmas”
Artist: Cary Brothers; Digital Daggers
Musik ögonblick: Klaus slaktar hans hybrider; Klaus dödar Carol Lockwood
Varför det är så bra: Vår julfest är inte densamma efter det här. Något med att de traditionella låtarna hörs i bakgrunden samtidigt som Klaus hackade och högg  hans väg genom hans föredetta hybrid skyddslingar — och sen drunknade Carol Lockwood — jagar oss fortfarande. Det sirapssöta och det brutala är snörpt ihop tillsammans i en blodig båge.
 
5. Säsong 4, Avsnitt 14, “Down the Rabbit Hole”
Sång: “Been a Long Day”
Artist: Rosi Golan
Musik ögonblick: Caroline berättar för Tyler att leva sitt liv utan henne
Varför det är så bra: Stopp där, Candice Accola! Hon har det bästa gråtet. “Det finns inget rätt sätt” att säga farväl, Carolines röst brister när hon säger det till Tyler. Hon bad Klaus att låta hennes pojkvän får leva, men allt han fick var försprång. För den femtioelfte gången, Tyler och Caroline behövde säga hejdå. Eller, “Tills vi finner ett sätt,” enligt Tyler. Sedan ger hon honom ett löfte att han kommer att leva ett fullvärdigt lyckligt liv utan henne Enda saken som kan få oss att gråta mer än Candice? Den melodiska, dystra rösten av Rosi Golan.
 
 
 
4. Säsong 4, Avsnitt 15, “Stand by Me”
Sång: “Family”
Artist: Noah Gundersen
Musik ögonblick: Elena bränner ner Gilbert huset
Varför det är så bra: Det var nästan ingen musik när Elena bröt ihop. Det var bara hennes snyftande, “Jag kan inte, jag kan inte, jag kan inte.” Då sa Damon åt henne att slå av hennes känslor. Om man jämför med den sorgliga, långsamma låten “Family” av Noah Gundersen var Elena cool, känslokall med förklaring att “Ingen kommer ställa frågor” om att hennes bror dog i elden. Det var i grund och botten Jeremybegravnings låt som spelade samtidigt som flammorna brände Elenas brors kropp.
 
 
3. Säsong 4, Avsnitt 22, “The Walking Dead”
Sång: “Dream”
Artist: The Boxer Rebellion
Musik ögonblick: Elena säger farväl till Jeremy i skogen; Stefan återförenar sig med Lexi; Damon och Alaric tar hand om Silas kropp
Varöfr det är så bra: Kan inte bara alla spöken stanna föralltid? Stefan trodde att hans bästis hade övergett honom; och det visar sig att hon kom precis i lagom tid för att reta honom och föreslår till honom att han ska gå vidare. Alaric och Damon delade en drick gjorde en plan för hur, den sistanämnde kunde
 “få tjejen.” Den här är en av de TVDstunderna när musiken förmedlar nostalgi och längtan mer än orden.
 
 
2. Säsong 4, Avsnitt 23, “Graduation”
Sång: “Belong”
Artist: Cary Brothers
Musik ögonblick: Stefan tjuvlyssnar när Elena förklarar sin kärlek för Damon
Varför det är så bra: Väl koregraferad. “Belong” av Cary Brothers börjar sakta, ledsamt samtidigt som Damon snarls at Elena för han vet att ingen ursäkt i världen kan omfatta alla anledningar att han är fel för henne. Det är inte perfekt för hans självömkan. Låten volym ökar när Elena svarar att hon inte är ledsen, hon heller. Hon är inte ledsen för att hon mötte honom. Hon är inte ledsen för att hon älskar honom. Vi får några få sekunder av de kyssandes och sången sväller. Allting kommer krashande tillbaka ner samtidigt som låten återvänder till de inledande tonerna , medan Stefan sitter och lyssnar.
 
 
 
1. Säsong 4, Avsnitt 2, “Memorial”
Sång: “Ungodly Hour”
Artist: The Fray
Musik ögonblick: Alla tänder lyktor, Damon pratar med Alarics grav
Varför det är så bra: Låt oss vara ärliga. Det skulle kunna lägga “Baby Elephant Walk” under den här stunden och vi skulle fortfarande gråta som bebisar. Damon skryter om det hela om att Alaric lämnade honom samtidigt som kameran filmer historielärarens spöke. Det var så oväntat, så perfekt. Alarics “Jag saknar dig också, kompis” kom samtidigt som pianor fortsatte sitt klagande stämmor och våra ögon forsade ut tårar.
 
 
 
 
källa
 
Postat av: Celina

Åh, min favorit kommer dock alltid vara Twice - Little Dragon, i scenen där Elena minns alla gånger Damon fått henne att glömma saker, som när han kom med halsbandet! Tror det är avsnitt 2 säsong 4 - helt fantastiskt!!!

Svar: Jaaaa, det är en underbar scen! :') och låt...
Vampire Diaries Blog

2013-05-29 / 10:32:11
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: