2013-05-11 | 16:45:00 | Kategori: Spoilers

Bonnie - SPOILERS!!

Återigen, offrade sig Bonnie för att rädda någon annan. I avsnitt 22 "The Walking Dead", insisterande hon på att försöka föra Jeremy tillbaka från de döda - igen - och det kostade henne livet. är detta permanent?
 

Enligt vissa spoilers från E!Online, så är svaret ja. Bonnie är helt, helt död och kommer att förbli död under hela säsongsfinalen. "Bonnie kommer avsluta säsongen död. Permanent." bekräftar sidan.

Nej! Vi behöver ju häxan nu mer än någonsin! Andar anländer till Mystic Falls som dussin. Bokstavligen. Dessa 12 häxor och 12 hybrider som Caroline och Klaus dödade dyker även upp i avsnitt 4x23, "Graduation".

På tal om den stora dagen... Det verkar inte vara otillåtet med spöken på tillställningen! Ni ser ju stillbilden med Bonnie i studentmössa och -kappa, tillsammans med Caroline och Elena vid examen? Vi gissar att hon förmodligen beslutar sig för att inte berätta för sina vänner att hennes spell gick snett.

E!Online säger också att dem inte hört något om Bonnie eller Jeremy i säsong 5, men ett spöke ryktas att komma tillbaka från graven för gott.
 
Källa
Postat av: Sandra

Om inte Jeremy kommer tillbaka så hoppas jag verkligen att det är Alaric. Har saknat honom!^^

2013-05-11 / 20:51:48 / URL: http://favoritecelebs.blogg.se
Postat av: Isolde

Det här kanske inte stämmer, men vem vet? Såg en spoiler om att Klaus är den som kommer att dö!Jag hoppas verkligen detta inte stämmer!!

2013-05-11 / 21:14:43
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: