2013-03-13 | 20:41:42 | Kategori: Spoilers

Ian gillar den nya Elena - SPOILERS!

Många tycker att Damon gjorde fel när han övertalade Elena att stänga av sina känslor i avsnitt 15, "Stand by Me", men Ian Somerhalder är ändå peppad inför kommande avsnitt.

Ian berättade för E!Online: "Nu är hon en badass och hon kan skämta. Nu behöver vi inte bita på naglarna av rädsla att någon ska döda henne varje gång hon går utanför dörren. Hon kan slåss för sig själv nu."

Slagsmål och jakt. Elena är sugen på varmt blod, och det betyder att hon vill äta levande människor. Damon och Stefan kanske inte behöver oroa sig över att den nya vampyren ska bli jagad av övernaturliga varelser, men Elenas brist på känslor ger en helt ny uppsättning av utmaningar. Vad händer om hennes brist på ångerkänslor gör henne mer lik Katherine än vi någonsin trott var möjligt?

Hennes uttryckslösa personlighet underhållande, (som när hon går omkring naken framför Salvatorebröderna och säger att det är inget de inte har sett förut). Vi är glada över att se en mer bitande Elena, vi är bara inte säkra på om hon ska åka tåg hela vägen till Ripper Town.

Även fast Damon hjälpte Elena att stänga av sina känslor, är det inte helt säkert att han kommer att kunna hjälpa henne att sätta på dom igen.
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: