2013-03-03 | 15:14:00 | Kategori: Spoilers

Elenas nya personlighet - SPOILERS!

Har The Vampire Diaries en ny bad girl i stan?

Nu när Damon gjorde så att Elena stängde av sin mänsklighet (och hennes sorg över Jeremys död) i avsnitt 15 "Stand By Me"  i säsong 4, så har den nya vampyren fått en helt ny attityd.

Elena kommer debutera sin badass-sida i avsnitt 16, "Bring It On " men tydligen är skamlös nakenhet och cheerleader snacks inte tillräckligt! Elena känner sig inte längre hemma i sin slappa klädstil, och i avsnitt 17 "Because The Night" kommer hon skaffa sig ett tufft, nytt utseende som går hand i hand med sin nya personlighet.

TVGuide har bilder från avsnittet där Elena, på en resa till New York City med Damon, visar upp sin nya rockiga stil med vågigt hår och röda slingor, svarta höga stövlar, och ett onduskufflt leende. Enligt synopsisen kommer dom besöka The Big Apple både i nutid och i en tillbakablick. Som ni kan se på bilden nedan, hade även Damon själv en rockig stil back in the days. Men Rebekah får nys om att E har något lurt på gång - och får med sig The Orignials mot henne. Det måste betyda att det är dåliga nyheter!

OK, så Elena ser fantastisk ut, och vi är beredda på att den snälla flickan är borta - men tycker ni inte att det är lite för-lik-Katherine-komfort? Nu när Elenas mänskligheten ligger på is, kan dessa två bli doppelgangers inifrån och ut, om hon inte är försiktig.
 
 Källa
Postat av: Delina fan

När kommer del 16 ut av säsong 4?
Tack, ps bloggen är jätte bra!!

2013-03-05 / 19:48:00
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: