2013-06-20 | 10:15:00 | Kategori: Tävlingar

Tävling: Vinn TVD-skal till din iPhone!

AVSLUTAD
 
I sammarbete med iPhonekingen har vi fått möjligheten att tävla ut några skal (iPhone 4/4S) till er!
Vi tävlar ut varje skal i varsin tävling, så det blir så rättvist som möjligt. Har du ingen egen iPhone är detta en perfekt present!
 
I denna tävling har du chans att vinna detta skal:
 
 
För att vinna ska du:
 
1. Skriva en kommentar i detta inlägg och beskriva din drömdejt. Vilken karaktär/skådespelare från TVD skulle du ta med? Vad skulle ni göra? Låt fantasin och kreativiteten flöda! Ju mer detaljerat, desto roligare.
 
2. Glöm inte att fylla i din e-postadress i det angivna fältet, så vi kan kontakta dig om du vunnit!
 
3. Klart! Enkelt va?
 
 
- Du får delta i alla tävlingar, men om du redan vunnit kan du inte vinna igen!
- Denna tävling avslutas torsdag 20/6 kl.23.59.
Postat av: Johanna

Jag skulle självklart ta med Ian. Tror inte vi skulle göra något jätteromantiskt, det skulle vara en enkel dejt. Han är trots allt 20 år äldre. Skulle nog vilja ta en fika någonstans och bara prata JÄTTEMYCKET med honom, han är en sån fin människa så jag skulle så gärna vilja lära känna honom och jag skulle fråga om TVD, ISF, om honom osv. Sen om vi skulle tycka om varandra skulle jag såklart vilja ha en till dejt ;)

2013-06-19 / 10:08:00 / URL: http://delenasweden.blogg.se
Postat av: Frida

Jag antar att det var här man skulle kommentera och berätta så jag skriver det här.

På min drömdejt skulle jag ta med Steven R. Mcqueen eftersom han är min kille i TVD. Han ska komma och hämta mig runt fem och ge mig en bukett med fina blommor. Sen ska vi gå på en romantisk men läskig bio så vi får hålla varandra i händerna när vi är rädda.
Efter bion ska vi gå på en fin restaurang och äta en god middag. Där ska vi sitta länge och bara prata om allt möjlig och ha det mysigt!
När det börjar bli sent ska han köra mig hem och följa mig till dörren. Där ska vi tacka för kvällen och säga att vi ska träffas snart igen. Sen ska han kyssa mig godnatt och jag ska kunna gå in med ett stort leende på läpparna. Han ska känna likadant såklart.

Så ser min drömdejt med Steven ut! Hoppas att jag kan vinna! :)

2013-06-19 / 11:05:41
Postat av: SamieCutie

Jag antar att det var här i kommentarsfältet jag skulle skriva om min drömdejt med Damon Salvatore (Ian Somerhalder).

Så ja, min drömdejt är Ian.
Anledningen till varför jag vill dejta honom är för att jag bara ÄLSKAR hans leende! Och han verkar vara en sjukt snäll kille med grym personlighet!

Vi skulle antagligen gå till stranden på vår dejt. Bara gå vid vågorna, kanske ta en piknick på stranden, ta en filt och kramas lite. Haha. Och prata, på dejter tycker jag det är viktigt att kunna prata ut med killen. Att lära känna honom alltså. Om man t.ex. går på bio så kan man inte prata med killen. Inte på det sättet iallfall. Men jag tycker Damon är en underbar karaktär i The Vampire Diares. Helt enkelt den bästa! Stefan är också underbar. Men det är Damon jag tar med på min drömdejt.

Detta Iphone skal var verkligen det jag letat efter i flera månader...jag tycker det är så grymt snyggt men har inte hittat det nånstans, så det skulle vara kanon om jag äntligen vann! Stor kram all tvd fans, och kramis till alla som skriver denna grymma bloggen också! Lätt den bästa :)<3

2013-06-19 / 12:28:37 / URL: http://nattstad.se/samiecutie
Postat av: SamieCutie

Jag har faktiskt en till drömdejt. Det är så svårt att välja mellan Ian och Paul. Så jag ska skriva min drömdejt med Paul också. Hoppas ni inte störs utöver det.

Jag och Paul skulle troligen gå ut och äta på någon resturang, där kan man också bara prata. Mina drömdejter är att kunna prata med killen som sagt.

Tack :)

2013-06-19 / 12:33:10 / URL: http://nattstad.se/samiecutie
Postat av: Therese

Min drömdejt skulle varit med Ian, vi skulle hittat nån mysig glassbar och ätit god glass samtidigt som vi pratar om allt mellan himmel och jord :)
Efter det skulle vi gått ner till stranden och vandrat där i timmar och bara fortsatt att prata, samtalsämnena skulle aldrig ta slut.
Ian hade följt mig hem, vi hade kramats och han hade gett mig en lätt puss på kinden och sagt att han hade velat träffa mig igen :)

2013-06-19 / 12:59:15
Postat av: Maja

Hej, jag hade väl tänkt att berätta om min drömdejt nu då. ;)
Den hade varit med Klaus (Joseph). Jag skulle ligga hemma i soffan helt desperat att han aldrig skulle bjuda ut mig... haha! Men så knackade det på dörren och jag öppnade och där stog han! Det första han sa va '' hello sweetheart! '' och jag hade bara stått där som en staty. Sedan så sa han att han ville ta med mig till '' New Orleans '' så som han ville med Caroline. Jag hade såklart tackat ja och följt med. Sedan så skulle vi gå ut och äta, sitta på en resturang i solnedgången och han hade tagit sin hand över bordet och hållt i min hand och tittat med sin epica blick in i mina ögon och sen tog han min hand och vi gick tillsammans hand i hand ner till stranden. Vi satt oss ner och lät vågorna svepa över våra fötter, sedan hade han vänt sig om mot mig och kysst mig på kinden och jag vände mig om och tittade på han. Det slutade med att jag vaknade upp hos han, i hans sovrum... :') <3

2013-06-19 / 16:24:04 / URL: http://stelenaswe.blogg.se
Postat av: Elvira

Min drömdejt skulle självklart vara med Ian, mums den pöjken är bara för het ;)

Han skulle först möta upp mig vid min dörr och sen går vi vidare till stranden hand i hand och han skulle då och då pussa mig på kinden och vara allmänt gulligt som den han är.
Medans vi går där tänker jag på vår åldersskillnad, det är ju ändå 20 år .
Men jag glömmer bort det efter ett tag och fastnar i Ians underbara ögon som man lätt kan drunkna i.

Efter en stund skulle vi komma fram till en liten picknick filt där han dukat upp alla mina favorit rätter och självklart choklad doppade jordgubbar. Han är ju bara för romantisk.

Vi skulle sitta där, jag i hans starka men ändå mjuka armar och bara prata om allt mellan himmel och jord och bara njuta av varandras sällskap och den otroligt vackra utsikten över havet med vågorna som skvalpar och suset i vinden.


Vi skulle sitta där tills solen går ner och sedan råckar vi somna i varandras famnar. När vi vaknar går vi hem hand i hand, han följer mig till min dörr som en riktig gentleman och ger men en godnatt puss och säger hejdå. Han säger också att han mer än gärna vill träffa mig igen trots vår ålders skillnad.

Ja, de skulle vara min drömdejt :)

2013-06-19 / 17:10:32 / URL: http://nattstad.se/Looovisa
Postat av: David Andreasson

Min drömdejt vore nog med Rebekah för hon är så sjukt rolig och cool. Jag har helt ändrat åsikt om henne helt sedan hon kom in i serien. Och eftersom Rebekah vill skaffa en familj kan jag hjälpa henne med det (det var ett skämt). Jag skulle nog vilja åka ut på en båttur i solskenet och ha det trevligt med bad och drinkar, men inte allt för länge för jag måste jag hem och se tvd också.

2013-06-19 / 19:56:56 / URL: http://daphoto.blogg.se
Postat av: josefin :)

jag skulle gå på date med Ian Somerhalder. Först så skulle jag laga hemmagjord tre-rättersmiddag, till förrätt så skulle det bli räkcocktail. Till huvudrätten så skulle det bli grillad flintastek, sallad och hemma-gjord potatissallad. Till efterrätt så skulle det bli hallon-lime cheesecake. Sen skulle vi antingen se på bio, då skulle jag låta honom välja film eller så skulle vi bara stannat hemma och hyra film och dricka öl eller vin (om jag skulle ha vart äldre haha).

2013-06-19 / 21:46:34
Postat av: M

Min dröm dejt skulle vara med Klaus (Joseph Morgan). Vi skulle visa varandra våra hemmatrakter där vi växte upp. Han skulle visa vart han växte upp och berätta vad han brukade göra. Vart han brukade vara med sin familj och vart han bott. Sedan skulle vi flyga hem till Sverige så att jag kunde visa honom alla mina favorit ställen. Dejten skulle avslutas med en perfekt middag. Där jag hade pressat information om hans familj. Bara för att berätta allt om min familj. Jag hade sedan sagt att jag trodde att han kunde bli en bättre person och jag trodde på honom. Sedan på väg hem skulle han säga till mig. Jag tror faktiskt jag gillar dig så vad sägs om att träffas imorgon? Innan jag hann svara på frågan skulle han kyssa mig och efter nickade jag glatt och svarade. Kanske det? Så att han skulle ge mig ett av sina perfekta leenden.

2013-06-20 / 15:43:32
Postat av: Ellinor

Min drömdejt skulle vara damon(Ian Somerhalder). vi skulle först åka till ett romantiskt ställe och prata om oss självklart om hur man har det var han bor och lite sånt sen kommer maten. efterätten är en milkshacke(stav) med 2 suggrör. jag skulle fråga kan vi träffas imorgon och innan han svarade kysste han mig och nickade gladd. och så skulle vi gå hem till mig och kolla på Vampire diaries:)och då pussade han mig på huvudet och sa är jag inte sexig? och då svarade jag såklart JAAAA!!

2013-06-20 / 17:39:40
Postat av: Ellinor:)

min dröm dejt skulle vara Damon (Ian Somerhalder)

2013-06-20 / 17:46:18 / URL: http://ellihorses.blogg.se/
Postat av: Ellinor

min drömdejt skulle vara Damon(Ian Somerhalder) först skulle vi åka till en romantisk resturang och äta lite och såklart prata om honom hur han mår hans nummer:)sen kommer efterätten och det är en milkshacke (stav)med 2 suggrör efter det frågar jag honom vill du träffas imon? Innan han svarar kysser han mig och nickar. Vi går hem och poppar popcorn och sätter oss i soffan. Vi sätter på Vampire diaries och han frågar visst är jag sexig i Vampire diaries och jag svarar.. JAAAAA!!!!!!!! han pussar mig och säger I LOVÉ YOU!!<3

2013-06-20 / 17:52:38
Postat av: Ellinor

min drömdejt skulle vara Damon(Ian Somerhalder) först skulle vi åka till en romantisk resturang och äta lite och såklart prata om honom hur han mår hans nummer:)sen kommer efterätten och det är en milkshacke (stav)med 2 suggrör efter det frågar jag honom vill du träffas imon? Innan han svarar kysser han mig och nickar. Vi går hem och poppar popcorn och sätter oss i soffan. Vi sätter på Vampire diaries och han frågar visst är jag sexig i Vampire diaries och jag svarar.. JAAAAA!!!!!!!! han pussar mig och säger I LOVÉ YOU!!<3

2013-06-20 / 17:55:43
Postat av: ellihorses.blogg.se

min drömdejt skulle vara Damon(Ian Somerhalder) först skulle vi åka till en romantisk resturang och äta lite och såklart prata om honom hur han mår hans nummer:)sen kommer efterätten och det är en milkshacke (stav)med 2 suggrör efter det frågar jag honom vill du träffas imon? Innan han svarar kysser han mig och nickar. Vi går hem och poppar popcorn och sätter oss i soffan. Vi sätter på Vampire diaries och han frågar visst är jag sexig i Vampire diaries och jag svarar.. JAAAAA!!!!!!!! han pussar mig och säger I LOVÉ YOU!!<3

2013-06-20 / 17:56:28 / URL: http://ellihorses.blogg.se/
Postat av: Ellinor

min drömdejt skulle vara Damon(Ian Somerhalder) först skulle vi åka till en romantisk resturang och äta lite och såklart prata om honom hur han mår hans nummer:)sen kommer efterätten och det är en milkshacke (stav)med 2 suggrör efter det frågar jag honom vill du träffas imon? Innan han svarar kysser han mig och nickar. Vi går hem och poppar popcorn och sätter oss i soffan. Vi sätter på Vampire diaries och han frågar visst är jag sexig i Vampire diaries och jag svarar.. JAAAAA!!!!!!!! han pussar mig och säger I LOVÉ YOU!!<3

2013-06-20 / 17:58:39
Postat av: Ellinor

Förlåt det blev något fel med min data men den sista ska vara rätt inte dom andra:(

Svar: Okej, inga problem! :)
Vampire Diaries Blog

2013-06-20 / 18:05:04
Postat av: Alia

Min drömdejt är absolut med Stefan, för han har en look som får mig på fall och jag älskar sättet han behandlar en tjej. Först och främst ska han åka och hämta mig med hans gamla, snygga bil för att skjutsa oss till stranden, där allt redan är fint dukat på ett bord. Det ska bara vara vi två på stranden, han skrämmer bort alla andra på sitt egna lilla sätt. Han drar ut stolen till mig och beteer sig som en riktig gentleman, ger mig komplimanger och är bara allmänt gullig som vanligt. Det går inte så fort mellan oss, vi skrattar mycket och behandlar varandra som vänner. Även fast det finns en gnista i hans ögon, så väntar jag för att kunna få reda på mer om honom. Obekväma tystnader existerar inte. Han är öppen och berättar mycket om sig själv. Varmrätten - som består av oxfilé, någon dyr sås, grönsaker och ris - äter vi knappast, inte för att den inte är god, utan för att vi nästan vek oss av skratt. Fast vi klarar den och går vidare till efterrätten.
Jag tycker att det är viktigt att prata med varenda kille på en dejt,om man går på bio så kan man inte prata lika mycket och det skulle bara leda till en obekväm tystnad, men om man tittar på en film hemma så kan man ju alltid prata eller avbryta filmen.På en middag öppnar man sig mer, pratar mer och har mer kul. Man är ju liksom tvungen att säga något om det är tyst, och det leder alltid till ett annat ämne och man kan inte sluta prata. Det ska vara lätt att prata med en kille, skratta och öppna sig. Det sista är viktigast, att känna att man kan öppna sig för killen. Ge honom sin tillit redan på första dejten, följa magkänslan.
Samtidigt som vi åt, började solnedgången synas. Han föreslår att vandra på kusten, studera solnedgången och bara prata mer. Vilket jag med glädje går med på. En promenad vid havet som smeker strandens lena sand. Vi går barfota, helt tysta och njuter av varandras närhet. Jag såg att han var nervös och det smittade sig snabbt till mig. Hjärtat slår dubbla slag och jag flätar ihop mina fingar med blicken på sanden. Plötsligt stannar han och tar tag i mina händer, möter min blick och pratar
" Du vet, allt jag berättat för dig har jag hållt för mig själv hela livet. Du är den första jag berättat så mycket till, och förmodligen den sista." Han säger allt på ett andetag. Därefter fortsätter han. " Jag har aldrig kunnat prata med någon, jag ville bara--" Innan han hinner säga något mer trycker jag mina läppar mot hans, fattar tag om hans ansikte och drar den närmre min. Han var inte långsam att besvara den. Före den blir lite för het drog jag mig undan, flätade mina fingrar med hans och ledde han till bilen vi åkt med.

2013-06-20 / 18:48:11
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: