2013-06-07 | 10:28:00 | Kategori: Nyheter

Nina om säsongsfinalen

Det var säsongsfinal på The Vampire Diaries för ett litet tag sen och Nina Dobrev har talat ut om att den här säsongen har sitt slut. Medan The Vampire Diaries redan har bekräftat en säsong 5, men Nina säger att säsongsfinalen på säsong 4 kändes som "det stora slutet".

Dobrev förklarade så här, "Det bra är att vi får tillbringa mer tid tillsammans. Vi är inte slut, så det är alltid en tröst. Men på samma gång känns det som att slutet har kommit."
 
Hon la till, "Vi kunde verkligen kolla tillbaka, och skaparna, Julie Plec och Kevin gjorde en årsbok till hela castet ned alla dessa bilder från alla dessa år på oss i castet under de fyra åren. Det kändes verkligen som, ‘Wow. Vi har växt upp, och vi har förändrats så mycket.’ Det har varit väldigt overkligt."
 
Samtidigt som vi är uppenbarligen ledsna åt att The Vampire Diaries säsong 4 är slut, de bra nyheterna är att vi vret redan när vi kan förvänta oss The Vampire Diaries säsong 5, vilket kommer ha premiär på The CW i Oktober, på samma tid som det alltid varit dvs Torsdagar kl. 20.00. För oss svenskar blir det andra tider...

 
 
källa
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: