2013-06-25 | 11:03:00 | Kategori: Spoilers

Kommer Lexi & Kol återvända?

 

Fansen borde vara oroade över det faktum att deras favorit karaktärer kommer delas upp i två serier: huvudserien "The Vampire Diaries" och spin-off serien, “The Originals.”’ Vi har tagit reda på troliga öden för två karaktärer, Lexi och Kol.

 

Zap2It pratade med skådespelerskan Arielle Kebbel om hennes karaktär, Lexi Branson. Kebbel sa att hon inte om Lexi kommer att dyka upp igen i “The Vampire Diaries” eller kanske i “The Originals,” men det verkar troligt. “Det är väldigt viktigt för mig att fansen vet att de har verkligen hjälp Lexi att hålla sig vid liv," berättade Kebbel. "Jag älskar karaktären djupt, och Julie Plec älskar karaktären, och vi gör vad vi kan för att fortsätta hålla henne vid liv" berättade hon. “Det mest spännande med Lexi är att du aldrig vet när hon ploppar upp nästa gång... men plötsligt kommer hon. Och det är väldigt sannolikt,” la hon till. “Vi har pratat om att Lexi eventuellt ska synas i 'The Originals', men det är ett outforskat territorium, så de funderar fortfarande över hur de ska fixa det."

 

Julie Plec pratade om fansens reaktion på Kols död. En av de ursprungliga vampyrerna, Kol dog i Säsong 4 men återkom som ett spöke i säsongsavslutningen. Fansen reagerade illa på förlusten av Kol, genom att skicka arga tweets till Plec, rapporterar Wetpaint. Plec svarade detta via twitter: “Storytelling är inte en demokrati och kommer aldrig att bli. Jag älskar och beundrar passionen hos Kols fans, men inga böner, eller TTs, eller löpande tweet-angrepp i mina mentions kommer inte påverka oss att göra något som vi inte tycker är rätt eller nödvändigt för serien just nu,” skrev Plec. “Några av er har gått lite för långt. Andra har bara visat nåd. Och eran entusiasm betyder allt för oss. Men om du vill ha en välj-själv äventyr, gå till biblioteket.."

 

Annars, lita på oss att vi älskar historien vi berättar och och kommer fortsätta att ge 1000% av våra kreativa själar för att göra det --- även om de gör några människor besvikna. En dag kanske du får se Kol igen, när historien tillåter. Kanske inte. Jag hoppas ni fortsätter kolla i alla fall.”

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: