2013-06-03 | 08:09:00 | Kategori: Spoilers

Caroline nytt kärleksintresse? SPOILER/SPEKULATION

Med så många karaktärer som lämnar “The Vampire Diaries” för “The Originals,” kommer det komma en hel del nya ansikten i serien. Hur som helst, vi kan bekräfta vilket sort av ny karaktär som kommer flytta till Mystic Falls.
 
När hon pratade med TVLine, Julie Plec hintade att med college kommer det att bli en ny miljö till skillnad från high school, och det kommer självklart leda till en rad olika möjligheter för Elena, Damon, och resten av gänget:
 
“Vi kommer definitivt att komma in en hel del i den nya världen i Whitmore College, så vi kommer möta nya vänner och nya fiender … Det kommer bli en hel del nya människor som kommer in i vårt universum som vi kommer lära känna bra — och också kanske det blir nya kärleksintressen för några av våra karaktärer.”
 

Så vilka är några av Topp-kandidaterna som kommer få lite mer romantik just nu? Vi måste påpeka Caroline som en möjlighet, fast vi vet inte om det kommer vara Tyler som faktiskt kommer tillbaka eller någon annan. Medan, it’s det finns en möjlighet att Elena bestämmer sig för att Salvatore bröderna är inte värt att ödsla tid på all drama, men det här är bara en spekulation. Det är fortfarande i början av sommaren, och det finns en hel del tid till att lista ut vart historien fortsätter från här.

 

 

Postat av: Samih

Hello nu finns Elenas halsband på en svensk sida :) http://fyndiq.se/mode/smycken-halsband/sida-4/#135543-halsband-ormlank-oppningsbar-medaljon

Svar: Tack för infon! :)
Vampire Diaries Blog

2013-06-03 / 19:40:52
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: