2013-06-02 | 20:57:02 | Kategori: Spoilers

Bonnie SPOILERS

I det här fallet, betyder inte borta, glömd. If anything, Bonnies nya stadie av att vara inte-levande kommer aktivera henne att göra vissa prestationer som kommer vara mer hjälpsamma än genomförbara av hennes förtrollningar till gänget.

Bonnie har numera bosatt sig på "den andra sidan" och det innebär att hon kommer vara mer skicklig på att kommunicera med andar. Istället för att hon går runt olycksbådande “andarna är arga,” och inte har någon mer information, kommer hon nu kunna sitta ner och fråga ut andarna och kanske till och med över en kopp té, allt i ett försök att få saker att fungera för henne levande vänner.

Hennes mormor har ofta kunnat hjälpa, fast på ett begränsat sätt, från "den andra sidan". Med både Bonnie och mormorn på andra sidan är chansen större att de kan utöva kraftigare magi. De mörka dagarna när gänget kommer behöva bekämpa Silas, kommer häxornas kraft vara till en stor hjälp.

Vi får inte glömma alla perversa fördelar med att vara osynlig. Visst, Bonnie kan inte använda sina krafter för att kolla på när Jeremy duschar, för att han skulle ju kunna se henne. Men det kommer inte stoppa henne från att kolla in andra heta grabbar. Dessutom kan Bonnie som spöka äta hur mycket hon vill utan att gå upp en gnutta i vikt — då tigger vi efter fråga, "är deras Mystic burgers bortom graven?" För Bonnies skull hoppas vi på det!
 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: