2013-07-16 | 18:47:38 | Kategori: Spoilers

Det hettar till för Matt - SPOILERS!

Det hettar verkligen till i femte säsongen av The Vampire Diaries! Om du trodde att Matt Donovan var den tysta, oskydliga grannpojken, så trodde du fel. Hans resa med Rebekah har verkar ha förändrat honom.

TVD-castet besökte New Jersey för ett event över helgen, och enligt några tweets från publiken, har Matt en vild tid i Europa. Under hans panel, sa Zach att han redan hade filmat sin första scen av säsong 5 - i en utav dom var Matt i säng med två tjejer.

Även om han inte nämnde några namn, sa han att en av dem är rysk. Om det är sant, kan hon mycket väl vara den rysk modellen Olga Fonda, som har fått rollen som "känslomässiga och vackra" Nadia. När dom är i Prag, springer Nadia in i Matt och Rebecka på en bar och flirtar med dom båda. Uppenbarligen utveklas deras samtal till något mer intimt!
 
Nadia följer även med Matt hem till Mystic Falls. Bekah ger sig iväg till New Orleans för att vara med sin familj. Vem vet, Nadia kanske tar hennes plats i Matts hjärta (eller åtminstone i hans säng)?
 
Olga Fonda.
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: