2013-01-09 | 09:25:00 | Kategori: Nyheter

Varför kommer Bonnie's pappa tillbaks?

Allt vi vet om Bonnie's ( Kat Graham) familj är de att hennes mormor var en fantastisk häxa, hennes mamma var en kraftfull häxa/ en dålig mamma/ och nu en vampyr. Hennes pappa's familj verkar vara tråka henne. Så varför kommer hennes pappa tillbaka till stan i Vampire Diaries Season 4, avsnitt 11, "Catch Me If You Can"? 

Kunnder återkomsten av Bonnie's fader ha att göra med Bonnie's resa ner till en mycket mörk väg som kallas Expression? Kankse vet Bonnie's papap mer om dena magi än vad hon tror? Kunnde han ha en egen hemlighet?  

Eller är han bara saknad och hans dotter vill spendera lite kvalitetstid? Det är alltid möjligt. Men då igen, kankse han är i stan för att inte se sin dotter. Han kommer kliva in som tillfällig bormästare, så han måste veta några av Mystic Falls' hemligheter. Kunnde Bonnie's far ha något att göra med den större ondkskan som kommer? 

Kankse han bestämde sig för att hans dotter inte skulle spendera så mycket tid med en skuggig mentor. Rykten säger att Rudy ( Bonnie's pappa) inte är allt för glad över Bonnie's relation till proffessor Shane ( David Alpay) 

Kanske han bara beslutat att hans dotter inte ska spendera så mycket tid med en skuggig mentor. Ryktet säger Rudy är inte alltför glada över Bonnie relation med professor Shane (David Alpay).


Källa; Wetpaint 

Hur tror ni att Bonnie's pappa kommer passa in till det komplicerade pussel som är Mystic Falls? 

 

 

Postat av: Anonym

Ni har väl inte glömt att Nina fyller år idag? :)!

Svar: Nejdå, Vi har bara inte haft möjlighet att lägga upp det! :)
Vampire Diaries Blog

2013-01-09 / 12:14:55
Postat av: Nelly

kolla mailen haha!;)

Svar: Vi har inte fått något mejl? :)
Vampire Diaries Blog

2013-01-09 / 17:34:27
Postat av: nelly

kolla nurå? :)

Svar: Fortfarande inget mejl som kommit. Har du skickat till rätt e-postadress? vampirediariesblogg@live.se
Vampire Diaries Blog

2013-01-09 / 22:45:01
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: