2013-01-04 | 23:02:00 | Kategori: Videoklipp

Topp 10: Klaus elakaste stunder! [SPOILERS]

När Klaus dök upp i Mystic Falls i Alarics kropp, hade hans rykte föregått honom. Vi hade hört gång på gång (mestadels från Rose) att Klaus var den mäktigaste ursprungliga vampyren (original), att han var av ren ondska och att han inte brydde sig om mänskligt liv. Två säsonger senare av The Vampire Diaries har vi lärt oss att nästan allt är sant, förutom att han är ond rakt igenom, för det är han inte.
 
Genom åren har vi upptäckt Klaus svaghet (ensamhet) och vi har sett honom få vänner och även en crush. Men ändå, han är en badboy. Men även en mycket sorlig, komplicerad (och en het) typ.
 
Så för att hedra hans onda handligar, har Wetpaint samlat ihop Klaus Topp 10 elakaste stunder. Ta en drink, dämpa belysningen och följ med oss på en mycket mörk och ganska blodig resa... 
 
10) Döda brödraskapet "The Five": De högg honom först, men mängderna av blod i den där tillbakablicken...
 
9) Dödade hans hybrider: Återigen, de förådde honom först. Men det är något med sättet han dödar de på som verkar... hjärtlöst. Pun fully intended.
 
8) Högg sina egna syskon (om och om igen): Rebekah informerade oss att Klaus förhöjda sinne är hur han reagerar när han blir besviken på någon, och så genom åren så har det orsakat att han har huggigt alla i hans familj, åtminstone en gång. Men att tänka på att Finn låg i en kista i mer än 900 år? Och även det att Klaus höll världen borta ett tag från att titta på Elijah. Det är bara fel.
 
7) Säga åt Tyler att bita Caroline: Två ord: Helt sjukt! 
 
6) Dödade (nästan) Tyler: Han gjorde det för att Bonnie skulle hjälpa honom att lösa sina hybrid problem, men att nästan döda Tyler? Inte okej, Klaus. Inte okej. 
 
5) Fick Stefan att bita Elena: Den här är ett exempel från när Klaus gick för långt... och han gjorde det för att han kunde. Efter att han insåg att den saken som var starkare än Stefans suktande efter blod var hans “love for this one girl,” Klaus tvingade (compelled) Stefan att stänga av sina känslor och bita Elena. Någon var inte på humör för en episk kärlekssaga, den dagen.
 
4) Dödade Carol Lockwood: Han är arg på Tyler, så han dränkte hans stackars mamma? Vi vet att du har känslor Klaus — och det är OK att få ut dem! Men du behöver inte bete dig på det här viset (fastän vi älskade det i hemlighet)!
 
3) Dödade hela Katherines familj: Återigen var det någon som gjorde han arg (och tvingade honom till mer år av ensamhet). Men att ta ut det på Katherines ovetande föräldrar? Fyfan.
 
2) Dödade Jenna: Det faktum att Klaus omvandlade Jenna till en vampyr, till den enda anledningen att döda henne i hans uppoffring, får fortfarande vårat blod att koka. Vi kommer aldrig förlåta honom för den, oavsett hur många gånger han målar en snöflinga... 
 
1) Dödade hans egen mamma: Måste vi verkligen förklara den här? 
 
Även fast Klaus har gjort ALLT DET HÄR, så är han min favorit karaktär. Kalla mig galen, men jag älskar Klaus! Serien skulle praktiskt taget inte vara ett skit utan Klaus. Visst han gör väldigt elaka saker, men erkänn att han hettar upp serien med sina onda handlingar och sin sexighet?
 
OBS: Det är INTE vi som har satt ihop den här Topp 10 Listan, men jag (Joanna, och även Emelie) står för översättning och mycket arbete bakom det här inlägget. 
 
 
Källa
 
Postat av: Frida!

Riktigt bra inlägg! Skulle ni kunna göra ett inlägg om Stelena eller Beremy? Tack :)

2013-01-05 / 00:14:45
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: