2013-01-16 | 17:26:17 | Kategori: Spoilers

Rebekahs planer - SPOILERS!

För er som hoppades på att Stefan skulle komma över Elena med Caroline, har vi tyvärr en del tråkiga nyheter: Det ser  nämligen ut som den yngre Salvatore-brodern kan återuppväcka käsnlor för Rebekah trots allt .

I en ny intervju med Alloy Entertainment avslöjar Claire några detaljer om Rebekahs lilla tortyrfest i säsongens 10:onde avsnitt, "After School Special." The Original sis är arg "och är ute efter att döda några människor", säger Claire. "Jag tror att för varje gång hon sårats, blir hon allt mer känslokall och vill definitivt hämnas - i synnerhet mot - Stefan, Elena och Caroline, som hon även ifrågasätter i skolan. Det var ett riktigt roligt avsnitt att spela in. Det är en hel del tortyr och manipulation som pågår - det kommer att bli ett stort avsnitt, kan jag lova!"

Kul att filma, men det kommer förmodligen inte att vara en njutning för Bekahs offer. "Hon har kul och har lite 'Sanning eller konsekvens' spel planerade för dem," retar Claire.

Kanske Stefan är lite av en masochist, eftersom att de fräcka spelen inte lyckas skrämma honom från Rebekah. "Jag tror att dynamiken mellan dem definitivt kommer att förändras - åtminstone efter allt torterande," förklarar Claire. "I 'After School Special' kommer Rebekah fråga ut Elena och Stefan och det kommer att medföra några obekväma sanningar till ytan."
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: