2013-01-06 | 11:04:00 | Kategori: Spoilers

Bonnie och Shane?

OBSERVERA, DET KAN FINNAS SPOILERS! [för er som inte sett säsong 4]
 
Överraskande, The Vampire Diaries har ännu inte fallit in i ett Pretty Little Liars territorium med ett elev-lärare förhållande. Självklart så har Matt Davis gillat att skämta om Alarics kemi med Elena, men tack och lov så har TVD aldrig kommit så långt. 

Men vi är inte säkra på hur länge vi kan säga det. Professor Shane verkar ganska intresserad av Bonnie.

Det är många saker vi inte vet om Shane: Varför han hänger på konstiga partys. Vart han får sitt örtté ifrån. (Mystic Falls Health Food säljer inte sådana saker.) Hur gammal han är (och därmed, hur opassande de två skulle bli ihop. Tydligen, har han något på gång — han har blodet från 12 hybrider på sina händer. Plus, han vill typ göra zombiesav Hayleys föräldrar.

Hur som helst han använder Expressions/Dark Magic och Bonnie och vi har ingen aning om han har en fallgrop i "Hångelstan" planerat längs vägen. Kanske påminner Bonnie om någon från hans förflutna

Vad än Shane vill ha från Bennett häxan — ta hennes krafter eller någonting mer — han kanske måste ta itu med jägare först. Jeremy har varit lite som Desmond i Lost på senaste tiden (“You’re my constant!”), så Bonnie kommer nog inte vara för snabb för att vara snuskiga skolflickan med Shane. 

Sjävlklart, om hon låser sina läppar med professorn, skulle det kanske leda häxan ett steg närmre Bad Bonnie, som vi har hoppats lite grann på att se.
 
 
 
källa
 
Postat av: Noor

Hej,minns ni vad häxan i New Orleans sa, om att det finns en "dark magic" som heter Expression, är det inte det vad Shane försöker lära Bonnie?

Svar: Du har förstått rätt! :)
Vampire Diaries Blog

2013-01-06 / 20:44:16
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: