2013-01-05 | 18:43:00 | Kategori: Skådespelarna

Delena - Säsong 4 ( SPOILER )

 Säsong 3 av Vampire Diaries avslutades med att Elena (Nina Dobrev) väljer Stefan (Paul Wesley), men under  hennes övergång till en vampyr i säsong 4, bestämde hon sig genast att hon föredrar blå ögon till gröna. Under hela säsongen har den ny blivna vampyren dragit sig till Damon (Ian Somerhalder). Men bunden ( sire bond) eller inte, så kommer du inte höra oss klaga om våra favorit Delena moments. 
 
Dem bästa Damon & Elena stunderna under säsong 4. 
 

 
She Remebers: I den första episoden av säsong 4, Elena stoppas i hennes spår (bokstavligen) av minnet av Damons "Jag älskar dig" från säsong 2. Efter att ha sett den mannen säga dessa saker, kan vi definitivt inte skylla på henne för att vilja se och höra mer om detta. 
 
 
Blood Sharing: I en märkligt sexuellt ögonblick, Elena dricker från Damon i Episode 2, en händelse som verkligen  gör Stefan arg... Därför att det var så het.
  
 
Dirty dancing: Det ända som behövdes för att Damon äntligen skulle "snusk dansa" med hans älskade var en del " Frat Boys" och en hel del mer människo blod. 
 
 
He saves her: Efter att döda Connor ( Todd Williams ), Elena fick uppleva glädjen äver att bli arg. Men det var Damon som räddade hennes liv, och hon var så tacksam. Vi är int säkra på om vi någonsin har sätt en sådan laddad handfattning. Tja, förutom på Motellet från förra säsongen. 
 
 
She tells himLämna det till Miss Mystic Falls festivalen för att vara den plats som innehåller alla favorit stunder av Delena. Efter att hon och Stefan gjorde slut, beslutar Elena att festivalen är den perfekta platsen att berätta Damon anledningen till att hon och Stefan är längre är ett par! Japp, de värmde våra hjärtan. Detta var naturligtvis följt av några top-notch scener. 
 
 
Sex, round one: Dansen fram för brasan? Möblerna som går sönder? Benlyftet? Ja, vi får aldrig glömma detta ögonblick. Förmodligen hjälper det inte att vi sitter och kollar om på det heller.
 
 
Sex, round two: Lycka, passion, och några väldigt starka naglargjorde en annan sexig Delena kärleks scen. 
 
 
Off to school: Efter Damons rygg läcker från den tidiga morgonen av kärleks skapandet, går han med Elena till dörren vilket är det mest bedårande i Delena historien. Den lekfulla Damon är ganksa oemotständlig. Alltså bara ganksa. 
 
 
Don’t do it: Efter Damon och Elena lärt sig av "sire bondet", Elena ber Damon att inte låta henne gå. Hon lägger hans hand mot hennes hjärta, och hennes hand mot hans kind... och vi dör. 
 
 

“I want to throw you back in my bed, and never let you leave.”

Vad mer ska ja säga.

 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: