2013-02-19 | 15:46:00 | Kategori: Spoilers

SPOILERS! The Originals

Utifall du inte redan har hört nyheten, The Vampire Diaries kanske kommer att ha en uppföljare/spin-off med titeln The Originals. Pilot-avsnittet kommer sändas 25 April, och The CW kommer där efter bestämma om de ska göra det till en hel serie.

Om det nu händer så kommer Joseph Morgan (Klaus), Daniel Gillies (Elijah), och Claire Holt (Rebekah) vara med i den nya serien. Det är en helt underbar nyhet för fans av The Original family — vi kommer se dem oftarepå skärmen och vi kommer lära oss så mycket mer om vampyrerna. 

Hur som helst, Mystic Falls kommer plötsligt verka väldigt tomt utan de ofta elaka blodsugarna. Om Stefan, Elena, Damon och resten inte behöver ha fejder med, fly ifrån och förhandla med the Originals, hur ska de då spendera sina dagar?
 
Jo, snågra av dem skulle skickas till collages. Enligt Julie Plec, ska gänget ta examen i år. Kanske flyttar några av karaktärerna utanför gränserna av Mystic Falls — oavsett vad så kommer de ta högre utbildningar. 

Med Klaus, Bex, och Elijah på väg till New Orleans, så kanske staden är säker för Caroline och Tyler igen? Iallafall skulle mördar-statistiken sjunka lite grann.

Men något säger oss att Mystic Falls kommer inte vara frid och fröjd utan de forntida vampyrerna. Självklart kommer någon annan stor, elak ersätta dem.Kanske Silas? (Vi skulle hålla oss långt borta ifrån honom t.o.m om vi var Originals, också!) Eller kanske får gruppen lov att hantera, vad nu den forntida häxan släpper lös i världen. 
 
 
Oj oj oj! Mycket att ta in från wetpaint! Låter spännande om The Originals blir en uppföljare/spin-off (The Original Family-fan som jag är) men jag vill inte att de ska försvinna ur serien?
Aja, vi får se hur det blir! Håller tummarna på att vi får dregla över Klaus ett bra tag till!
 
Postat av: Melissa

Så kommer inte Klaus vara kvar i mystic falls :(

2013-02-19 / 17:23:35
Postat av: :O

Vänta nu, jag trodde att den här Spinoffen skulle utspela sig INNAN The Vampire Diaries, alltså innan säsong 1 och allt det där, men det kommer alltså utspela sig i.. nutid? Eller har jag fått allt om bakfoten nu?

2013-02-19 / 20:15:44
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: