2013-02-14 | 17:44:00 | Kategori: Om avsnitten

Nästa avsnitt: Amerikansk + svensk takt

 "Down The Rabbit Hole" 4x14
DOWN THE RABBIT HOLE- På ön stötet Damon olyckligtvis ihop med Vaughn, en av "The Five". Stefan talar ut till Elena om sina känslor att bli människa igen. När ny fantastisk information plötsligt läcker ut om botemedel, ändras insatserna för alla. Jeremy hjälper Bonnie att greppa vad som är verkligt och vad som är en illusion, och Shane tröstas av en kvinna från hans förflutna, Caitlin. Hemma i Mystic Falls, försöker Caroline och Tyler klura ut vad mönstret Hunters svärd, men inser snart att det är meningslöst utan Klaus hjälp, som har sina egna skäl för att lösa pusslet. 
 
 
 "The Five" 4x04
     
A FRAT PARTY AND A FLASHBACK TO 12TH CENTURY ITALY - Damon följer med Elena och Bonnie på ett besök vid Whitmore College, där professor Shane (gäststjärnan David Alpay) jobbar. Han har tagit över klassen som Bonnies mormor tidigare undervisat i. Vid en skräckmaskerad, tar Damon tillfälle till akt och ger Elena en lektion i att välja ett offer. Rebekahs försök att be Matt om förlåtelse faller platt, men hon är fascinerad av oväntade nyheter från Klaus. När Stefan frågar Klaus om Connors (gäststjärnan Todd Williams) motiv, avslöjar Klaus ett möte med en grupp av vampyrjägare som ägde rum för länge sedan, men det är Rebekah som chockar Stefan med hennes information.
 
 
Postat av: Fanny

Alltså, jag vet inte om det bara är jag som inte fattar det här men vet ni när Rebekah och Elena fick i sig varulvsblod eller något sådant i det senaste svenska avsnittet (som gick v.6)? För jag förstår inte varför de blev sjuka, eller vad jag ska kalla det :)

2013-02-15 / 17:15:41 / URL: http://fantanizer.blogg.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: