2013-02-27 | 18:09:00 | Kategori: Spoilers

Konflikt mellan Elena och Caroline

Förutom alla dödsfall och avgångar i The Vampire Diaries, är det växande avståndet mellan Caroline och Elena svårt att kolla på.

De bästa vännerna började växa isär redan när Caroline insåg att den nya vampyren är bunden till Damon. Medan Elena var säker på att hennes känslor för honom var äkta, försökte den blonda blodsugaren att övertyga henne att bara var spratt som spelades i hennes huvud.

Enligt vad den exekutiva producenten Julie Plec berättar för Entertainment Weekly, så kommer förhållandet mellan de två vampyrsessorna plågas av många påfrestningar. I avsnitt 16 av säsong 4 "Bring It On" kommer en ny känslolös Elena att livnära sig på några järnörts-fria cheeleaders från andra städer under en cheerleadingtävling. Caroline (som är ett fan av blodpåsar) blir helt förskräckt.

"Caroline är en fixare och planerare", säger Julie. "Hon är den bästa, mest framgångsrika vampyren i staden, och hon kommer att vara där i smeten och vilja hjälpa Elena. Tyvärr vill Elena inte ha hennes hjälp, och det utlöser en konflikt mellan dessa två tjejer som är både rolig och tråkig på samma gång."
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: