2013-12-17 | 18:51:33 | Kategori: Åsikter

Våra åsikter "Fifty Shades of Grayson" 5x10

OBS! Detta inlägg innehåller SPOILERS för dig som ej sett avsnitt 5x10!
Anna: Tyckte avsnittet var mycket bra, mycket humor, spänning och mycket intressant fakta, som man fick reda på hos både Elena och Katherine. Älskar även hur Stefan var väldigt delaktig med Damon, det känns så länge sen dom arbetade tillsammans för att rädda Elena. Det var även ett STORT + att få se Elena i Stefan's armar igen!! Och Elena och Damon, där på slutet? känns som att vi hört lite av de förr... och då hittade de tillbaks till varandra. Så kan jag verkligen ta detta seriöst? Vi får väl se hur det går, och det med Stefan och Katherine när det stod där och, åh det var så fint! Men sekunden efter när hon fick en hjärtattack(?), vill inte att självaste Katherine ska dö, men vill inte heller se Katherine i en annan kropp, nej! Vill bara se nästa avsnitt nu på engång, orkar inte vänta tills 23 januari :( 
 
Emelie: Älskade det här avsnittet! Det var en perfekt blandning av humor, sorg, spänning och allt det där. Det är så sorligt att Katherine håller på att dö. Hon har ju möjlighet att leva vidare med hjälp av traveler-kniven, men det skulle kännas så fel att se henne i en annan kropp. Tycker inte ni det? Vet inte vad jag tycker är bäst, en ny Katherine eller ingen Katherine? Vi får se hur hon väljer att göra. Något jag också funderar över är Damon och Elena. Har dom gjort slut på riktigt eller kommer dom hitta tillbaka till varandra igen? Och slutligen, kommer vi få se mer utav Enzo? Så många frågor som vi inte kommer få besvarade på flera veckor! Avsnitt 5x11 sänds 23 januari! Kommer inte orka väntaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :(
 
Joanna: Vilket avsnitt! Katherine är på väg mot sitt slut, och det tycker jag är på tiden. Vill verkligen inte att hon ska vara i någon annans kropp. Riktiga Katherine, eller ingen alls, Tack! Tyckte att det var sååååå gulligt att Stefan räddade Elena, naaaaw, stelena feelings så att det skriker om det! Kanske blir det Stelena igen med tanke på vad som hände i avsnittet, hihi! Det var också kul det där med Enzo, + han är sååå SNYGG! Damn! Ge oss mer Enzo! Och allting man fick veta om allt och alla, så spännande!!! Fast en pik till TVD har jag faktiskt. Det börjar bli liiiite för psyk, gå tillbaka till det gamla stuket, snälla!
 
Jessica, läsare: Bästa avsnittet på säsong 5!  Efter att shippat Delena i säsong 1-4 måste jag säga att det var bra att Damon avslutade det, hans karaktär har ändrat för mycket av personligheten och blivit tråkig! Nu kanske vi kan få tillbaka säsong 1-Damon! Ärligt talat satt jag nästan och hoppades att Elena skulle bli som Jesse, för att göra det mer spännande! Men antar att det kommer bli massa drama ändå, Elena och Damons breakup och Elena känner inte till Steferines natt tsm! Tycker så synd om Aaron, han har sån sjuk otur hela tiden, och undrar vad han ska göra med sprutan? Katherine dog ju för bara några avsnitt sen och återvände och har varit i så många dödliga situationer förut att jag trodde hon aldrig skulle dö, men nu känns det på rikigt!! Med det gråa håret och dålig syn m.m. men om det blir så (precis efter hon pratat med Nadia om att leva!) kommer jag sörja i månader! Mer spännande cliffhanger kunde dom nog inte gjort, januari kan komma nu!!!!
 
Kamilla, läsare: Jag tyckte att avsnittet var riktigt bra! Jag älskar att det är så mycket fokus på Katherine , eftersom hon är min absoluta favorit karaktär. Det är riktigt kul att se hur mycket hon bryr sig om Stefan. Det är också bra att Nadia vill hålla henne vid liv, bäst för dem att de får den där Traveler grejen att funka! Trailern för nästa veckans avsnitt gör mig väldigt nervös, tänk om Katherine dör, på riktigt? Det lilla slutet på Delena kommer nog inte hålla särskilt länge, de har ju inte slutat älska varandra. Men Stelena fanet som jag är, blev jag ändå glad :). Jag tyckte det var bra för Damon att få lite stryk och skuldkänslor av Enzo, hur hemsk får man vara? Nu kan han inte fortsätta mörda alla Whitmores, inte efter det där med Elena!  Det jag saknade i avsnittet var Caroline och Bonnie! Det skulle vara roligt att se dem, och jag hade längtat efter att få se Elenas reaktion på Steferine. Men det kom inte, så jag blev lite besviken. Annars älskar jag säsong 5! 
 
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: