2013-12-21 | 15:27:00 | Kategori: Spoilers

500 years of solitude - Vad har vi att vänta?

 Om avsnitt 11 av säsong 5 "500 Years of Solitude" (det 100:onde avsnittet av TVD) har vi fått veta att vi kommer så besök av flera bekanta ansikten, det kan även komma en potentiell död, och en hel del av Katherinedrama. Men TVDs exekutiva producent Julie Plec lovar mer.

 

"Börjat prata med WBTV och CW om roliga pressidéer och promo-planer för #TVD100. Ni står inför en massa godsaker! Starta nedräkningen till 23 januari." Twittrade Julie igår . Visst, hon gav oss inte några specifika detaljer men vi antar att "promo-planer" kommer innehålla många inblickar i vad som händer i avsnittet - kanske till och med några ledtrådar om vilka "bekant ansikten" som kommer att återvända?

 

Hittills vet vi att episoden kommer att bli en "nostalgitripp", särskilt om 500-åriga Katherine Pierce. Det är inte bara titeln som är en ledtråd för oss, vi har nämligen hört från flera källor att detta är en stor händelse för Katherine. Och vi hoppas verkligen att det inte är dags för Katherines död... Vi vet också att vi kommer att få några tillbakablickar till 19th century och förmodligen några fler tillbakablickar från Katherines 500-åriga existens.

 

 

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: