2013-12-04 | 10:26:00 | Kategori: Om avsnitten

100:e avsnittet - Kommer Klaus återvända?

 

Avsnitt 100 av The Vampire Diaries kommer att bli ett sjujävla avsnitt — men kommer avsnittet ha med The Originals Klaus? Vi saknar att se "Big bad" strosa i staden, och TV Guide har bekräftat att han kommer återvända till Mystic Falls i något avsnitt i Säsong 5. Kan det vara i Säsong 5, Avsnitt11 “500 Years of Solitude”

 

Ja - alla kommer tillbaka

 

Från det lilla vi har hört talas om, om det 100:e avsnittet (filmteamet har valt att hålla tyst om handlingen hittills), så vet vi att det kommer att innehålla många bekanta ansikten från tidigare säsonger. Detta är ett av de största skälen varför vi tror att Klaus kommer att återvända till det 100:e avsnittet: ja, eftersom alla andra gör det. Det här avsnittet är ägnat till fansen, och det är väldigt svårt att föreställa sig att ett fan-vänlig avsnitt av TVD inte skulle ha med en av seriens mest älskade karaktärer.

 

Ja - men bara i en tillbakablick

 

Så här ligger det till: det faktum att många döda kommer att återvända i detta avsnitt, får oss att undra om det kommer vara en hel del återblickar. Den här teorin är bara stöttad av nyheterna som är Katherine-centrerad och att avsnittet heter “500 Years of Solitude” (aka en anspelning på Katherines 500åriga existens. Vi tror att avsnittet kanske kommer att handla om berättelsen av Katherines liv. Klaus och Katherine har känt varandra väldigt länge. Det finns en god chans att om Klaus kanske dyker upp i det hundrade avsnittet kommer det att vara i en återblick. Även om detta är lite utav en besvikelse, så kommer det vara intressant att lära sig om deras dynamik genom åren. Klaus jagade Katherine över hela världen i århundranden, fast besluten för att straffa henne för att förvandla sig själv till en vampyr så att hennes dubbelgångareblod är oanvändbart för honom. Var de fiender hela tiden? Vi vill veta alla detaljerna!

 

Nej - han kommer dyka upp i ett annat avsnitt

 

Även Klaus har varit upptagen i New Orleans med allt som makt spelar roll, bitande svek och baby drama, så har han en stark koppling till Mystic Falls. Nej, vi pratar inte om stadens pittoreska torg, inte heller deras förkärlek till kostymbaler, vi hänvisar till en viss fröken Caroline Forbes. Desto mer bortkopplad Klaus blir från hans familj och s.k. "vänner" i de franska kvarteren, desto mer förväntar vi oss att han ska besöka hans favorit Vampyr Barbie — om han så bara får den ärlighet som Caroline alltid är redo och villig att ge. Låt oss inse det: Klaus har förlorat perspektiv, och de flesta av hans allierande likaså. En resa bort från stan skulle göra honom gott. Med tanke på att det 100:e avsnittet kommer vara fullproppat med andra besökare från andras förflutna, tror vi att TVD kanske sparar Klaus återvändo till ett annat, mindre upptaget avsnitt. Trots allt, om han återvänder,förtjänar han lite allvarliga scener. Och hans återkomst kommer att ha lite mer betydelse än för alla andra gamla karaktärer som kommer tillbaka till avsnitt 11 dvs det 100:e avsnittet!

 

Postat av: Fanny

http://www.imdb.com/title/tt3244044/
Hans namn står med i listan.

2013-12-04 / 17:34:01
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: