2013-04-04 | 20:16:56 | Kategori: Spoilers

Vad händer i avsnitt 4x19?

Bal! Det är dags för bal! Vi är alldeles för gamla för bal, men vi är ändå lika glada! I den nya synopsin för avsnitt 4x19 "Pictures Of You" ser alla fram emot lite punch, dans, och att njuta av en felfri kväll.

Lycka till med det kids! Elena är fortfarande sitt gamla själviska jag, och det retar Caroline. vem hjälper vår blonda vampyrbarbie? Jo, ingen mindre än Klaus Mikaelson, och han är smickrad över att Caroline vill ha hans hjälp.

Deras lyckliga tillvaro verkar dock pausas när hybriden blir sur på sin bror, Elijah, för ett beslut han gjort. Sedan får Klaus ett irriterande meddelande som skakar om hans liv total (och han ger sig förmodligen av till New Orleans).

Elijah är dock upptagen med ett annan syskon. Han ger Rebekah chansen att förändra sitt liv. Men först måste hon hjälpa Matt att ta itu med Elena, som har spårat ut ett sätt du aldrig kunnat ana.

Både Stefan och Damon finns på plats sig vid studentbalen för att handskas med deras känslokalla vampyr, men saker och ting spårar ur, som det brukar göra på Mystic Falls danser.
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: