2013-04-10 | 08:32:00 | Kategori: Spoilers

Info om "The Originals"

Först av allt är det några intressanta saker som vi borde peka ut på en gång om det här. Först och främst, Julie Plec är listad som den enda författaren av detta avsnitt, som är ganska ovanligt när man tittar på serien i helhet. Det kommer hända mycket i Mystic Falls medans Klaus och hans ökända familj befinner sig i New Orleans. 

 

“Klaus ger sig av till New Orleans, staden som han och hans familj hjälpt till att bygga upp, för att han misstänker att något är emot honom. Klaus frågor leder honom till en återträff med hans föredetta skyddsling, Marcel, en karismatisk vampyr som har total koll på vilka som är mänskliga- och övernaturliga invånare i New Orleans.

 

Fast besluten om att hjälpa sin bror att upprätta vad han har gjort fel, följer Elijah efter Klaus och får snart reda på att Hayley också har kommit till de franska kvarteren sökandes efter ledtrådar till hennes familjehistoria, och hon har även hamnat i händerna på en kraftfull häxa, Sophie.

 

Samtidigt i Mystic Falls, fortsätter Damon och Stefan med deras plan för Elena, medan Katherine avslöjar en överraskande sårbarhet hos Rebekah och ber henne att lämna ett meddelande.”

 

Fotnot: Skyddsling är en person som står under någons beskydd. Man kan säga att Klaus var Marcels mentor.

 

Källa: carter-matt.com

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: