2012-10-13 | 17:25:00 | Kategori: Om avsnitten

Sammanfattning inför säsong 4

Ni har bett oss att göra en sammanfattning av det mesta som kommer hända i den nya säsongen, självklart vet vi inte allt, faktiskt långt ifrån allt. Men vi kan dela med oss av det vi vet!
 
Elena kommer förvandlas till en vampyr, motvilligt. Både Matt och Stefan + resten av hennes vänner kommer hjälpa henne att genomgå förvandlingen. Det sägs även att Bonnie kommer offra sitt liv "tillfälligt" för att få tillbaka Elena som människa. Damon kommer bli mer som han var i säsong 1 alltså ganksa självsäker och väldigt ego, pågrund av Elenas plötsliga "död". Matt kommer ha mycket ångest över olyckan med Elena, eftersom att hon dog istället för honom. Därför kommer Matt även hjälpa Elena genom att låte henne äta från honom.
 
Det kommer bli hett vampyrsex, mellan Stefan och Elena. 
 
Vi kommer även få se Stefan i en uniform under tillbakablickar, när han var med i Andra världskriget. Elena kommer även att klandra Stefan under en viss tid, då finns det ett väldigt stort kankse att Stefan hittar ett annat kärleksintresse. Men inte permenant. Killar gillar motsatsen till dom själva, så när Elena förvandlas till vampyr kommer hon ha det väldigt tufft och likna Stefan på många olika vis. 
 
Stefan kommer även att gå in i en ännu mörkare del i sitt liv, eftersom han redan innan var skadad kommer han nog riva upp såren djupare denna sekund och det kanske inte kommer läka på ett tag. 
 
 
Ganksa många nya annsikten kommer det att bli:
 
1, 2. Två nya hybrider vid namn Kimberly och Dean, som kommer att vara bundna till Klaus. 
3. Professor Shane, som är intresserad av banden i familjen Bennett.
4. En vild och sexig Hayley som har ett förflutet med Tyler.
5. En ny vampyr jägare kommer komma till staden, vid namn Connor som är specifikt ute efter Elena. 
6. April, en 16åring som har ett förflutet med familjen Gilbert. Hon kommer tillbaka eftersom att det händer en grej med familjen, så hon förflyttas från privatskolan till skolan i Mystic Falls.
 
Hela inlägget är byggt på spoilers samt fakta.
Postat av: felicia

Hej såg ert mejl =)''inte att kanterna "sitter kvar" när man skrollar upp.'' , jag har verkligen försökt men när jag gör headern större så hoppas inläggen .
MVH Felicia

2012-10-13 / 17:39:02 / URL: http://ninadobrevswe.blogg.se
Postat av: felicia

Är klar med headern nikan se den här =) (texten är inte på eftersom jag lägger till den var för sig =) )http://cdn.imghack.se/images/1b6afb1db9ea66e8bd4cab4b0ead4e3f.gif

2012-10-13 / 19:03:29 / URL: http://ninadobrevswe.blogg.se
Postat av: Matias

är det fjärde phoebe tonkin? :o

2012-10-15 / 15:46:16
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: