2012-10-12 | 18:18:00 | Kategori: Reflektioner

Reflektioner - 4x01 Growing Pains - SPOILERS

Nu har första avsnittet släppts och nedan ser ni våra åsikter. Spoilers för er som inte sett första avsnittet!!
TRYCK HÄR för att se avsnittet.
 
 
Anna: Blod, svett och tårar kan nog förklara detta avsnittet. Tyckte avsnittet var helt galet bra, så som jag hade längtat, hela dagen har jag tippat på tå och nu äntligen har jag sätt det. Mycket bandade känslor, satt helt spänd när man fick se när Elena fick en återblick. Delena moment. Började gråta, både under den scenen, Stefan och Elena sägar att de älskar varandra, när dom är inlåsta. Sen när Elena pratade med Damon, och han sa att han ville att Elena skulle få uppleva att ha en familj och kunna bli gammal. Herregud där föll det många tårar. Bonnie, stackars Bonnie. Så mycket som hon har fått utsatt sig för, hon har fått offrat mycket. Nästan sitt liv. Klaus är tillbaka i sitt riktiga jag, och enligt mig gjorde han en dålig entre genom att bryta Rebekah's nacke. Rebekah hon må ha dödat Elena, men det struntar jag i för Rebekah vill bara bli älskad av någon. Hon trodde att Klaus skulle bry sig om henne, hon dödade Elena pågrund av att Klaus dog. Klaus, den själviska personen i världen. Förutom då han räddade Carolines liv. Ja som sagt det känns som en otrolig lättnad nu när det har börjat igen, som att en sten har lossnat från hjärtat. haha!. Det jag tyckte var sjukt, konstigt var när dom brände upp sig själva i slutet. Förstod inte riktigt det!
 
Emelie: Som vi har längtat! Känns sjukt att de har börjat igen, haha. Jag tycker att det var ett grymt avsnitt! Jag tycker att avsnittet var bra. Det hade lite av varje. Spänning, sorg, lycka och chock. Elena gick ju igenom förvandlingen genom största delen av avsnittet, och det var "roligt" att få se. Man kände riktigt hur jobbigt det verkade och det har man inte riktigt fått uppleva innan, eftersom att personer som tidigare genomgått de inte haft tillräckligt stor roll, eller vad man ska säga. Tyckte också det var roligt att se när Elena mindes de borttvingade stunderna med Damon. Jag gillade även scenen när Elena och Stefan satt på taket, det var så fint på nå vis! Något jag avskydde var att Klaus kom tillbaka (förlåt alla Klaus-älskare) men jag ogillar honom skarpt! Han är så självisk och förstör för alla. Ja, jag skulle kunna fortsätta skriva hur länge som helst, men nu får det vara nog hehe! Så sjukt glad att det har börjat igen i alla fall och det ska bli roligt att få läsa era kommentarer och tankar!
 
Joanna: Äntligen är avsnittet här och vi har omfamnat det med både saknad och längtan. Överlag tyckte jag att avsnittet var väldigt känslosamt och spännande. Kunde verkligen inte hålla tårarna borta när Damon berättade för Elena att han hade räddat henne först (och låtit Matt dö) och varför han skulle gjort det. Men även när Elena bekände sin kärlek till Stefan och han besvarade, det var vackert, hehe! Men grädden på moset var ju att KLAUS IS BACK, BITCHES!
 
Vad har ni för åsikter kring avsnittet? Vad var bra respektive dåligt? Vad var roligt respektive sorgligt?
Allmäna tankar helt enkelt! Skriv så det glöder! 
Postat av: Selma

Jag blev faktiskt en aning besviken utav avsnittet. Men det är nog ganska så självklart när man suttit i typ 2 månader och kollat igenom en massa gamla avsnitt för att bekämpa den jooobbbiiigaaa längtan till säsong fyra, förväntningarna byggdes då också upp med tiden och blev allt större. Men nu är det väl bara att längta tills nästa avsnitt och hoppas på att de är en aning bättre! :D

2012-10-12 / 18:55:31
Postat av: Frida

Jag tyckte personligen att detta var ett av de bästa avsnitten på alla säsonger. Som ett troget Stelena-fan jag är så var takscenen fullkomligt underbar. När Elena bekänne sin kärlek var också amazing. Jag är ganska emot att Elena blir vampyr, men efter takscenen och när hon var badass och räddade Matt från Damon så ändrade jag min uppfattning. STELENA FOREVER <3

2012-10-12 / 19:30:05
Postat av: Matias

kan dom inte släppa ett avsnitt varje dag? >,< nu kommer jag ju lääääääääängta till nästa avsnitt, GAH hatar o vänta, efter att man har sett en serie och så letar man efter en ny att kolla på så värkar alla så tråkiga och man orkar inte se dom, som tex True Blood eller Being Human.

Jag tyckte att detta avsnittet var ok, kunde varit med om elena som lär sig sitt vampyrande mer än att bli inlåst det första som händer, men men, Elena som vampyr är ganska het, synd att lexi bara var med 1 episod hon var ganska het hon med, och för att inte tala om Caroline xD

2012-10-12 / 19:46:00
Postat av: Stelena4ever

Avsnittet levde verkligen upp till mina förväntnigar, var så otroligt bra! Var lite emot det här med Elen som vampyr till en början, men detta avsnitt ändrade min åsikt totalt! jag gillar idén Elena som vampyr, Nu är hon mer självständig och kan börja ta hand mer om sig själv, alla behöver inte vara så orolig hela tiden. Loved it!

2012-10-12 / 21:09:09
Postat av: Sanna

Blev faktiskt lite besviken på detta avsnitt. Alldeles för mycket Stefan i det,haha. Nejmen älskade när Elena fick sina "Damon" minnen tillbaka, och Klaus och Caroline scenerna. Det var dock det enda. Matt är för tråkig, Rebakah jobbig och Bonnie irriterande att behöva se, hoppas de får en bättre storyline den här säsongen. Och yey för att Klaus är tillbaka i sin kropp, dock damn för att det betyder att Tyler är tillbaka, klaroline forever<3
Stör mig också på att Elena fortfarande väljer Stefan för att hon vill känna sig säker, erkänn dina riktiga känslor för Damon någon gång, everybody knows it, bara irriterande att se henne såra honom om och om igen.

2012-10-13 / 09:34:57
Postat av: Lovisa

Avsnittet var väldigt bra, rent av grymt! Älskar att Klaus är tillbaka.

2012-10-13 / 09:54:18
Postat av: Ellen

Åååh, jag älskade det ! Även fast jag är team Delena så tyckte jag det var grymt, och takscenen var faktiskt söt. Och älskade Klaus är tillbaka !! Visst överlevde både han och Tyler ? Hoppas det, för jag vill ha kvar båda. Längtar till nästa avsnitt.
Hoppas på fler Klaroline & Delena moments den här säsongen !! :D ♥

2012-10-13 / 12:41:31
Postat av: Melissa

Älsade verkligen detta svnitt. Jag är ett stelena fan av mig även om jag gillar dem få scenerna med delena! Favoscenen i avnittet tycket jag var när stefan och elena var inlåsta. Elena berätta att det var okej och dö för att hon hade fått Stefan att tro! Det var allt hon någonsin velat och hon fick det. Men jag gillade oxå takscenen, när elena minndes och där när Domon berättade att han alltid velat hon skulle vara lycklig! JAg älskar verkligen denna serien och längtar till nästa fredag!!!! Kan inte vänta!!! Skit glad att Klaus är tillbaka. Ett Klaroline fan med!!! Tycker synd om Rebakah som alltid har brytt sig om Klaus och nu vände han ryggen om igen!! men men längtar till nästa avsnitt!!!!!

2012-10-13 / 15:13:40
Postat av: Nathalie

Tycker det var konstigt att Bonnie avbröt sin mörka magi när hon försökte rädda Elana, men sen när Klaus/Tyler kom då fullföljde hon det hela. Borde det inte vara tvärtom? Elena är väl ändå hennes bästa vän, och hon har väl ett större band till henne än till Tyler? Tycker att just den tråden av lite tunn.

2012-10-13 / 16:36:34 / URL: http://nathaliesjogren.wordpress.com
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: