2012-10-04 | 09:07:00 | Kategori: Allmänt

Vad vi har att vänta i säsong 4 - SPOILERS!

Elena får en mycket svår tid. Vi kommer sätte en "uppenbar" klisterlapp på den här spoilern. Elenas övergång till odöda kommer inte att vara lätt för henne, varken före och efter hon faktiskt har ätit. Hennes behov att ta hand om alla och visa upp en stark utsida kommer att göra henne ännu mer sårbar med tanke på hennes ökade känslomässiga tillstånd. Det kommer få Stefan att blir mer inriktad på att  hindra henne från att döda någon, så att hon aldrig känner behov av att stänga sin mänsklighet av pågrund av skuldkänslor. Damon, ja, han kommer bara att vara arg.

 

Bonnie är en bad ass. Vi visste redan att Bonnie skulle göra allt hon kunde för att stoppa Elenas övergång till vampyr, men hur långt hon är villig att gå är häpnadsväckande. Flickan ger bokstavligen allt hon har att hjälpa sin vän, oavsett följderna av att använda mörk magi. Tyvärr kommer hon yttligare en gång att bli tvingad att hjälpa Klaus, denna gång för att komma tillbaka i sin egna kropp. Det kommer att minska hennes självkänsla som en häxa.

 

Tyler är ännu hetare/mer fantastiskt som Klaus. Vi trodde inte att det var möjligt, men på något sätt har Trevino gjort Tyler ännu hetare när han bytte kropp med Klaus. Han spelade sitt "A-game" i dessa scener. Hans manér och ansiktsuttryck var av absolut perfektion och det var trevligt att se honom agera på ett sådant mörkt och dramatisk sätt. Oavsett om han spelar Klaus eller Tyler, så är vi sjukt imponerad av hans prestation.

 

Är det varmt här inne eller är det bara vi? De första två avsnitten har inte bara en utan tre heta scener mellan några av våra huvudpersoner. Som vi redan har fått sett på stillbilderna från säsongspremiären, kommer Tyler/Klaus och Caroline ha ett glatt återförenande "Growing Pains." Caroline är dock för smart för Klaus och saker avslutas innan det går för långt. Paret har också en scen i "Memorial" det är inte bara hett utan också sött och roligt.

 

Nu när Elenas känslor förstärks, är kemin mellan henne och Stefan utan kontroll och du kommer se det på skärmen i de första två avsnitten. Även deras första vampsex avbryts tyvärr av Elenas svårigheter. (Damn!)

 

Det kommer att finnas några oväntade överraskningar. Du kommer att se några bekanta människor i dessa avsnitt men vi kan inte berätta vilka som kommer att dyka upp. Vi kan dock säga att du inte kommer bli besviken av deras framträdanden.

 

Elena minns och Damon surar. En del utav vampyrövergången är att du kommer ihåg alla de saker som du tvingades att glömma och Elena gör detta på ett sätt som fick oss att le och gråta. Nu minns hon inte bara att hon träffade Damon först utan också den gången han sa till henne att han älskade henne (repris av en hjärtskärande scen, så ha massa näsdukar!). Genom avsnitten kommer Damon fortsätta att försöka komma till rätta med det faktum att livet han ville ha för Elena är över och han gör detta främst genom att vara arg. Han kommer också hjälpa henne på ett sätt som Stefan inte kommer att gilla i "Memorial".

 

Se upp för rådet och den nya jägaren i stan. Nu när alla i rådet vet vad bla Caroline och Tyler är, är faran för våra favoritinvånre i Mystic Falls på en all time high. Saker och ting blir ännu mer osäkra när Connor Jordanien (gäst stjärna Todd Williams) rullar in Mystic Falls.

 

OK, det är allt vi kan berätta och vi har inte ens nämnt Matt, Jeremy eller Rebecka. Var redo för action i rasande fart när säsong 4 drar igång och dina egna känslor när du får se Elena gå igenom sin "växtvärk".

 

Källa

Postat av: andrea

jag dör jag måste veta när säsong 4 börjar!!! <3 love the vamper diaries <3

2012-10-04 / 19:47:46
Postat av: andrea

jag dör jag måste veta när säsong 4 börjar!!! <3 love the vamper diaries <3

2012-10-04 / 19:48:00
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: