2012-10-04 | 19:41:00 | Kategori: Visste ni att?

10 saker DU inte visste om Ian

1. Ian Joseph Somerhalder föddes den 8 December 1978 i Covington, Louisiana. Han har en äldre broder och en yngre syster. Ians karriär startade som 10 åring, när han började modella.

2. Sedan hans breakoutroll i den kortlivade Dawson's Creek spin off Young Americans, Ian har varit med i filmer som The Rules of Attraction och hade återkommande roller i tvprogram som Smallville och Lost.  Han spelar för närvarande den snygga-men-mörka Damon Salvatore i CWs The Vampire Diaries.
 
3. Ian skådespelar inte bara, han äger även en pizza salong i Idaho med hans syskon. I April,öppnade han en möbelaffär, Built of Barnwood med hans bror, och de bygger och säljer deras egna delar.

4. Kämpen Somerhalder var väldigt noga med att belysa de problem som orsakats av 2010 BP oljeutsläpp i viken. Han spenderade sin sommar från The Vampire Diaries för att hjälpa att städa upp och visades på Larry Kings speciella två-timmars gala Disaster in The Gulf - How You Can Help.

5. Ian spenderar en hel del tid åt miljöorganisationer. Han var nyligen hedrad på Environmental Media Awards för hans bidrag från hans organisation The Ian Somerhalder Foundation.
 
 
6. På sin fritid, Jobbar Ian med filmmanus och han älskar att skriva.Han sa att om han inte skådespela skulle han valt en karriär med skrivande, reklam eller marinbiologi.

7. Ian är en väldigt sportig person,han gillar yoga, baseball, ridning, archery,fotboll och cykling.

8. Somerhalder har varit i ett förhållande med Vampire Diaries stjärnan Nina Dobrev sen 2010. Nina får dra skam över den där gången hon berättade för Seventeen magazine att hon inte skulle vilja dejta sina motspelare.
 
9. Ian tog inte exmane i high school för att han drog till Europa för att fullfölja hans modelkarriär. Han har modellet för märken som Calvin Klein, Dolce & Gabanna, Ralph Lauren, Gucci, Versace and Guess. Han gillar inte att prata om sin modellkarriär för att han vill inte att folk ska tänka att han är "bara ett annat ansikte ".

10. Trots internet-surrandet om att Ian ska vara Christian i Fifty Shades of Grey,han är vekrligen inte desperat att göra rollen.Som han skrev på sin twitter i Juni: "I'm not 'desperate' to do anything except relax today."
Postat av: Anonym

asså wtf?
ian och nina e ftf tsm!!

2012-10-04 / 19:55:58
Postat av: Hej

Det står att dem har varit tsm sendan 2010

2012-11-29 / 23:48:51
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: