2012-11-03 | 22:42:00 | Kategori: Frågestund

Svar på frågestunden: Del 2

Vem har gjort designen på bloggen?
Svar: Det är Felicia, som även har en fansite om Nina Dobrev.
 
Vem tror ni Elena kommer välja när hela serien kommer ta slut? Varför?
Anna: Jag har faktiskt ingen aning, hon har alltid älskat Stefan. Men det hon känner för Damon kan man inte sätta fingret på. Men jag tror inte hon är kär i honom som hon är i Stefan. Nej det är bra komplicerat... 
 
Emelie:Jag har så många olika teorier kring seriens avslut. Men jag tror att hon aldrig kommer göra sitt val. Hon kommer alltid vara kär i Stefan och frestas efter Damon. Någon gång kanske hon blir tillsammans med Damon, men det kommer inte vara permanent. Tror jag i alla fall.
 
Joanna: Jag tror att den kommer bli en oförutsägbar vändning i slutet. Mer teorier har jag inte, då jag inte vill fokusera på slutet. Är lite känslig när det gäller serie-slut...

Vilka av er är Team Stelena och Team Delena?
Anna: Team Salvatorelena ;) , men måste man verkligen välja så blir det Stelena. 
 
Emelie:  Sdelena ;)
 
Joanna: Jag var Team Stelena. Men nu vet jag inte längre, men jag tror på flera Delena-moments i S4!

När kommer Tatia dyka upp i serien,och kommer hon ens det?
Svar: Det har ryktas om det, men inget är bekräftat.

Vad tycker ni om att Elena är nu en vampyr? Liksom hade det inte varit kul att iaf en av dubbelgångarna är en människa, alltså inte en vampyr eller nåt?
Anna: Jag tycker hon skulle varit människa, det blir alldeles för mycket vampyrer. Nej Elena hoppas jag blir människa igen. Men jag tyckte att hon någongång skulle bli vampyr med det kunde hon bli i säsong 5 kankse ;) 
 
Emelie:Visst hade det varit roligt med en människlig dubbelgångare, men kom igen, tösen var tvungen att bli vampyr nån gång. Det vet ju alla.
 
Joanna: Jag tycker inte om det, just nu. Förhoppningsvis så kommer jag tycka om det sen. Jag tyckte Elena skulle vara mänsklig liiiiite längre.

Vad tycker ni om att Elena leker med Stefans och Damons känslor,liksom kan hon inte bara välja en eller? :O
Anna: Kollar man åt andra hållet så kanske det är Stefan och Damon som leker med Elenas känslor... eftersom hon har så svårt att välja. 
 
Emelie: Hon menar inte att vara elak på något vis. Och hon har ju faktiskt gjort sitt val nu, hon valde Stefan. Hur länge de varar är en annan femma.
 
Joanna: I serien så gillar jag det, det blir lite spänning osv. Men i verkligenheten så tycker jag inte man ska leka med folks känslor. Men det börjar bli lite för mycket nu, t.o.m för en serie.

En av er laddade upp en bild om det,och när jag tänker på det, är hon exakt som Katherine, självisk,hon är aldrig där för Bonnie,hon bryr sig om andra,men innerst inne verkar det inte så? Vad tycker ni om det?
Anna: Jag känner lite som dig Elena verkar lite självisk. Man ska nästan alltid tycka synd om henne när hon gör någonting dumt.. Nej jag vet inte riktigt hur jag känner där, men tycker inte lika mycket om Elena längre, speciellt inte nu när hon blivit vampyr... Men jag måste säga att hon bryr sig väääldigt mycket om dom runt omkring henne. Men på något sätt gör det henne själviskt. Nej jag ska suga lite mer på den karamellen! 
 
Emelie: Jag tycker att Elena är allt annat än självisk. Hon offrade liksom sitt eget liv för sin vän. Det kan nästan bli för mycket ibland. Liksom tänk på dig själv nån gång kvinna!
 
Joanna: Jag tycker Elena bryr sig om andra, men hon är självisk när det gäller Stefan och Damon, men jag kan faktiskt förstå henne där, jag skulle inte heller kunna välja!
 
Hon hayley, hur kände hon tayler nu igen..?
Svar: Tyler lämnade ju Mystic Falls för att bryta sitt sire bond till Klaus och det var under denna tid han träffade Hayley, som även hon är varulv. Dom hade en lite intim relation.
 
vet ni när säsong 4 kommer börja sändas på tv6 i Sverige, innan har jag hört i början utav december men för någon vecka sen tror jag att det stod här att det inte kommer förrän 2013 ?
Svar: Först sa TV6 att dom skulle börja sända säsong 4 i december. Nu har dom skjutit fram det till 2013. (Förhoppningsvis kommer det ut textade avsnitt tidigare än så på swefilmer.com)
 
Vilken är eran favoritkaraktär och varför?
Anna: Caroline Forbes, hon är så snäll och tänker på hur andra känner och mår. Hon hjälper till väldigt mycket både på att hjälpa till när det ska göra någonting med även hjälper andra när det har de svårt. Därför tycker jag även att hon borde hjälpa Elena nu under dena process :) Team Caroline! 
 
Emelie: Damon. Jag älskar hans personlighet, hans klockrena kommentarer och hur han bryr sig om Elena.
 
Joanna:Klaus! Tror nästan jag är lite småkär i han, liksom vem vill inte ha en charmig, sexig vampyr? Jag älskar hur han är mot Caroline (trots att jag är avundsjuk) och att han är så smart och elak, jag vet inte varför, men det är sexigt.

Gllar ni vampyrer, varulvar eller häxor mest?
Anna: Jag gillar vapyrer och Hybrids mest. :) 
 
Emelie: Vampyrer. Vet inte varför, de bara är så.
 
Joanna:Vampyrer, men jag föredrar hybrider!
 
Vilken dag och ungefär tid är det då episoderna från season 4 kommer ut på bloggen? 
Svar: Vi lägger ut avsnitten på fredagar ungefär vid kl.6 på morgonen.
 
Har någon av Nina, Ian & Paul skådespelat i nån annan film/serie? Isf vad heter filmen/serien?
Svar: Klicka på namnen och läs under rubkriken Filmography - Nina Ian Paul
 
 
Har ni varit Twilight fans? Tycker inte ni att Vp härmar lite från twilight, t.ex paul liknar lite Edward osv?
Anna:  Jag har aldrig varit något Twilight fan, tyckete det var bra innan jag börja kolla på TVD. Dom känns så himla fejk.. Hon har fött ett barn, och blev vampyr och allt är kaos. Plus som glittrar i solen, haha. Nej Twiligt är inte min smak, men jag ska se den sista filmen iallafall, haha. Angående likheter så tycker jag dom liknar varandra lite grann. Men, Bella har en vampyr och en varulv som killarna som gillar henne plus att Bella aldrig skulle bli tillsammans med Jacob. Men Elena skulle kunna bli tillsammns med Damon. Det är massor av saker som är helt olika.. Jag tycker inte att Stefan liknar Edward alls. :) 
 
Emelie: Jag har varit besatt! Jag var jätteanti mot TVD i början, just för att det hade så många likheter. Men sen tvingade min syster mig att se första avsnittet. Jag fortsatte kolla och efter några avsnitt var jag fastklistrad! Visst, många saker påminner om varandra, men låt oss inte glömma att första Vampire Diaries-boken kom ut före Twilightserien! Nu tycker jag att Vampire Diaries är mycket bättre än Twilight!
 
Joanna: Jag har aldrig varit och kommer aldrig bli ett Twilight-fan. Jag tycker Twilights vampyrer är urlöjliga! De glittrar i solen, herregud! Jag tycker absout INTE att The Vampire Diaries liknar Twilight på något sett. Paul är sååå mycket snyggare än Edward! Sen tycker jag inte man ska mäta en film mot en serie, det är helt annorlunda!
 
Hej, vet att det här e en konstig fråga men har Nina/Paul/Ian en egen instagram/Facebook som man kan följa och se vad dom gör? Om dom har det kan du visa vilken det e :)
Svar: Länkar nedan
Nina - Facebook  Twitter  Instagram
Ian - Facebook  Twitter  Instagram
Paul - Facebook  Twitter  Instagram
 
kan man kolla vampire diaries med svensk text på någon sida?
Svar: Japp, man kan kolla på swefilmer.com, du kan även kika in på våran avsnittssida http://vampirediariesblog.webblogg.se/avsnitt, där alla textade avsnitt finns länkade.
 

Det var alla frågor, hoppas ni är nöjda med svaren! :)
Postat av: Mimmi

Jag har hört rykten om att Elena kommer bli ängel, vet ni någonting om det?

Svar: Nej, det har vi inte hört någonting om. Vi får vänta och se :)
Vampire Diaries Blog

2012-11-04 / 00:25:08 / URL: http://kalasmimie.tumbr.com
Postat av: nora

dnälla kan ni svara på en fråga,jag undrar en sak om avsnitt 4,när vampyrjägaren var fastbunden och den där hybriden skulle typ vakta honom och sen när jägaren bet av en bit från örat,vad var det som han hade i hans mun efteråt???

2012-11-04 / 16:32:56
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: