2012-11-09 | 21:44:00 | Kategori: Om avsnitten

Sammanfattning av "The Killer" 4x05

Okej, dagens avsnitt var väldigt händelserikt! Har ni inte sett avsnittet bör ni inte läsa!
 
Först och främst vill jag bara lyfta fram hur oerhört glad jag är över att Tyler inte var otrogen! Som dom ville få oss att tro. Eller det var snarare så att Tyler och Hayley ville få Klaus att tro det. Om det nu är sant?
 
Vad hände mer? Elena dödade för första gången, och hennes reation var allt annat än otippad. Men det intressanta är vem hon dödade och vilka konsekvenser det fick. Kommer ni ihåg att Connor berättade i förra avsnittet att han träffade en man i armén, han var en av de fem? När mannen sedan dog blev Connor efterträdare och ärvde hans tatuering. Nu hände det igen! Efter att Elena dödat den grymma jägaren fick Jeremy, som är en poteniell vampyrjägare, tatueringen skymtandes på sin arm. Spännande att se vart detta ska leda!! I slutet av avsnittet fick Elena groteska hallucinationer. Detta är också en konsekvens på mordet. Enligt Klaus är det inte helt riskfritt att ta kol på en äkta vampire hunter.
 
I promon för nästa veckas avsnitt "We All Go a Little Mad Sometimes" 4x06 ser vi att Elenas hallucinationer fortsätter. Katherine gästar även Mystic Falls, äntligen!!Ser fram emot detta avsnittet.
 
Nu vill jag höra era åsikter. Vad tyckte ni om detta avsnitt? Vad tror ni kommer hända här näst?
Postat av: Anonym

Är Kat verkligen tillbaka eller är dt bara hallucinationer?

2012-11-10 / 20:55:15
Postat av: Anonym

De kommer säkert använda Jeremy för att hitta botemedlet, inte än men om serien får fortsätta så... Tycker avsnittet var aaaasbra! (som vanligt)

2012-11-11 / 22:40:52
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: