2012-11-15 | 20:26:34 | Kategori: Spoilers

Kommer Tyler fortsätta vara Hybrid-hjälte?

Michael Trevino as Tyler Lockwood in The Vampire Diaries
 
 
Det var många badass i Vampire Diaries säsong 4, avsnitt 5, “The Killer.” Tyler var typ en av dem: Vi vet att hybriden inte bara bröt sitt sirebond, men kom upp med en hel plan för att genomföra en deprogramming ordning för andra hybrider. På Q&A frågestund med reportrar, exekutiv producent Julie Plec och författaren Michael Narducci berättade för reportarna att om Tyler kommer att förverkliga hans plan, måste Klaus akta sig!

Tyler vänder hybrids bort från Klaus, kommer det att vara en story?
Julie Plec: Det är början. Vad du såg är bara skymten av början för en berättelsen om Tyler som vi är spända för. Efter all den tid lönar det sig, hans sire bond till Klaus, hybrid omständigheten. Klaus kontroll som han har över alla dessa människor. Och den del av Tyler, som han själv kunde bryta, kommer att spela en stor roll för de sista kvarlevande hybriderna som kommer vilja ha en revolt.

Michael Narducci: Jag tror också att serien är mycket om tvång, missbruk och uppmaning till att du kan slåss. Tyler är någon som övervinner sitt sire bond, och nu är han fri. Och han ser alla de andra hybriderna som Klaus använder till att göra vad han vill,  inklusive att vara kanonmat. Och en hjälte skulle säga, ‘Det här är fel. Jag borde bli delaktig och göra något åt det,’ och Hayley är någon som hjälper att agera  med en hjältemodig önskan.
 
Vi gillar hjältenTyler.
Julie Plec: Hjälten Tyler. Jag såg precis avsnitt 8, så han är fortfarande hjältemodig i avsnitt  8, spoilervarning!. Men Michael Trevino, är het. Tyler intensifieras och blir en man och t. It's good for hiar verkligen ståndpunkt. Jag gillar att se det, och han gör verkligen ett bra jobb som det.
Postat av: :'(

avsnitt 19 i s 3 fungerar inte :CC skulle inte i kunna fixa det !

2012-11-15 / 21:25:50
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: