2012-11-26 | 11:58:26 | Kategori: Spoilers

Delena - Spoiler

Oavsett om du är ett Delena-fan eller inte, så finns det ingen förnekning att det inte fanns någon gnista bakom kyssen de delade på motellet, förra säsongen, så när hon valde Stefan i ett liv-eller-död ögonblick i säsongsfinalen, var vi lite överraskade. Som sagt, nu när Elena håller på att bli en fullärd vampyr, har hon en ny sida -- som bara Damon verkligen kan förstå.

"Kommer han att sukta efter henne? Han kommer definitivt att sukta betydligt mindre," säger Ian. "Och med sukta menar jag typ att  'Åh, hon älskar inte mig,' sådana saker. Nu tror jag att det är en hel del andra faktorer som kommer spela roll, och det är pga faktumet att hon är i övergång, denna sak som händer i våra liv, och den kommer ändra kurs på hur saker och ting ska gå i Mystic Falls, framförallt mellan Stefan, Elena, och Damon."

Det finns en tydlig förskjutning i det dynamiska just nu. I första avsnittet, är Elena fångad, så hon spenderar mesta tiden i avsnittet ifrån Damon -- men han är mottageren av hennes första arga vampyr-morrning. I andra avsnittet, inser hon att hon måste vänja sig med hennes lidande, och det finns saker hon inte kan fråga Stefan om, och för att få reda på de sakerna går hon till Damon.

Stefan försöker naturligtvis att få Elena att börja med kanin-dieten på en gång, han anstränger sig för att Elena inte ska döda någon, så att hon får känna smärta och skuld. Medan Damon tror att hämma hennes instinkter kommer slå tillbaka i slutändan.

"Tänk dig att du har en kattunge och kattungen vill leka hela tiden, och du är som 'Nej, kattungen får inte leka.' Du stoppar katten i en låda. Du stoppar lådan i garderoben. Kattungen kan inte leka," förklarar Ian. "Men det är ju en kattunge. Den ska få leka. Och det är tänkt att du ska leka med den, ge [den] leksaker. Du tillåter den att utöva sina färdigheter som jägare, samt som en individ.
Damon ser att Elena blir vägledd in i detta, och det gör ingen skillnad. Han ser en enorm undergång, som är att om hon inte får uppleva denna blodtörst, det finns ingen chans att hon kommer att kunna kontrollera det. Hon kommer inte att veta vad hon är upp emot."

Oroa er inte. Bara för att hon valde Stefan som människa betyder inte att spänningen mellan henne och Damon kommer att avdunsta Efter allt, alla hennes känslor är förhöjda nu. Alla hennes känslor.
Och det har visats i senaste avsnittet, när hon väljer bort Stefan.
 
 
källa: zap2it
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: