2012-05-05 | 12:09:09 | Kategori: Svar på kommentar

Svar på kommentarer



Det såg ju ut som han dog, men som sagt The Vampire Diaires är oförutsägbart, vi hoppas att han kommer tillbaka. Men tyvärr har han själv sagt (i en intervju) att han inte kommer vara med i Säsong 4. Men det betyder ju inte att han inte kommer vara med i Säsong 5? Med tanke på att Jeremy vaknar upp igen (pga hans ring) så kanske Klaus vaknar upp igen pga av hans kraft som original, vem vet?

Entombed betyder ungefär att vara/befinna sig i en grav, typ begraven/död.





Tyler borde ju dö eftersom han fortfarande har Klaus blodlinje, så vi vet inte riktigt varför han inte dog. Men det kan ju ha och göra med sättet de dödade Klaus på. Ett ämne man kan spekulera om! Vi kanske får reda på det i nästa avsnitt, säsongsfinalen!
Om vi får reda på någonting om det så lägger vi upp det, så håll er uppdaterade här!

Postat av: Sandra

Men alltså han dog väl inte..? Bonnie använde ju sin magi för att få honom typ levande-död, precis som häxorna gjort med Michael för hundratals år sen när han låg instängd i den där kyrkan. Och honom gick det ju att väcka med människoblod. Klaus kropp brann ju inte upp eller något som den annars gör när en original dör, så han kan säkert vakna upp igen i en senare säsong :) Eller är jag helt ute och cyklar nu?

2012-05-05 / 12:58:37
Postat av: hanin

jag tror inte att Klaus dog. Jag tror att han blev sådär som Mikael, asså att han kan återupplivas.. jag hoppas det iaf!

2012-05-05 / 15:05:58 / URL: http://thevampiregames.blogg.se/
Postat av: Emma

Han dog inte, dom gjorde samma sak med Klaus som Abby gjorde med Michael. Alltså gjorde så hans blod slutade rinna runt i kroppen och hjärtat stannade. Det hände samma sak med han om typ dom i första säsongen i grottan under kyrkan,fast mycket snabbare gick det..

2012-05-05 / 15:39:16
Postat av: Angela

Håller med Sandra. Han blev bara desiccated. Som Mikael blev av Abby. Sen så väckte ju Katherine honom. Och sem dödade Klaus honom. Så han är inte död på riktigt, han är som levande-död kan man säga. Det står att han ska vara med i finalavsnittet på en sida och en TV Guide reporter har också sagt det men man vet ju aldrig.. Och han sa att han KANSKE inte kommer vara med i säsong 4. Det är inte bekräftat än.

2012-05-06 / 15:55:35 / URL: http://angelacarlssons.devote.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: