2012-05-23 | 20:34:23 | Kategori: Spoilers

Hur kommer Matt och Jeremy reagera? (svensk takt? - SPOILERS!!)Elenas
"död" kommer att väga tungt för Matt och Jeremy. Julie Plec berättar: "Jag tror att den värsta av allt är att de planerade tillsammans att få ut henne ur stan så att hon inte skulle behöva vara en del av detta liv. Och nu, som en följd av att ha varit på den där bron i det ögonblicket, känner sig Matt skyldig för hennes nya livsstil som hon aldrig ville ha. Han kommer att bära skulden mycket kraftigt. Det kommer att ta sin tid för honom att komma över det. Och jag skulle säkert säga att Jeremy, som aldrig ville att detta skulle hända sin syster, kommer att ha en riktigt, riktigt känslomässig reaktion mot Rebecka för vad hon gjorde. Det kanske kommer bli lite av en hämnd."

Jag tror att det kommer vara väldigt känsligt för Jeremy att få reda på att hans syster är vampyr.
Eftersom att han inte gillar vampyrer och vad vampyrer har gjort för han och hans familj. Frågan är hur han kommer att reagera på sin systers nya livsstil. Han kommer nog garanterat att ha svårt att acceptera det. Men han älskar ju Elena så tillslut kommer han nog ta det ganska bra.

Jag tror att Jer och Matt kommer att känna sig enormt skyldiga, eftersom att det var dom som var orsaken till att Elena var där hon var, när bilolyckan skedde. Det var såklart inte deras fel, dom ville ju inget mer än skydda henne.
Det ska bli spännande att se hur allt löser sig.

Postat av: Anonym

Nu är listan uppe för blog awards! Säg till dina läsare att rösta på dig!

Länk: http://bieberfevernews.webblogg.se/2012/may/blog-awards-1.html#comment

2012-05-24 / 16:20:13 / URL: http://bieberfevernews.webblogg.se/
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: