2012-05-13 | 21:31:46 | Kategori: Om avsnitten

5 skäl att Elena kommer att bli en "badass" i säsong 4

Den "största" händelsen i säsong 3, avsnitt 22, “The Departed”  (och det var många stora händelser) var när Elena(Nina Dobrev) drunknade, och sa till Stefan (Paul Wesley) att rädda Matt (Zach Roerig) från en våt grav istället för att rädda henne. Tidigare samma dag gav Dr. Fell (Torrey DeVitto) vampyrblod till Elenaför hennes hjärnfel. Och så BOOM! Elena vaknar upp som en vampyr.

Oavsett om du är nöjd över hennes övergång, är det så för säsong 4 och vi tror att Elena kommer att bli en "badass" vampyr. Här är fem anledningar varför:



1.Elena kan alla knep 
I hennes mänskliga dar, Elena handskades mycket med det övernaturliga och det kommer löna sig i hennes nya liv som vampyr. Hon har kämpat och tränat sig själv i månader, och hennes kropp är i toppform. Hon har också den mentala och emotionella och hon vet hur man handskas med de farligaste odöda… Låt oss inse det. Hon har redan mycket av erfarenhet av allt det. Nu när hon ska förses med "vampyr" styrka, snabbhet, och huggtänder, kommer hon vara ostoppbar.

2.Hennes förmågor vill bara bli bättre
 
Förutom all taktik som Alaric (Matt Davis) lärde henne om att slå ner/döda en vampyr, Elena hade sina egna skills som gjorde henne vid liv i en övernaturlig stad. Först av allt? Att vara en badass. Inte nog med det, i avsnitt Before Sunset så skar hon sig själv för att få stopp på sin historie lärare Alaric. Hon högg sig själv och hotade med att förvandla sig till vampyr om Elijah (Daniel Gilles) inte gick med på hennes avtal i säsong 2, avsnitt 15, “The Dinner Party.” Hon är också både modig och osjälvisk. Även när hon var ett offer för allt psykiskt och fysiskt, så stoppade det inte henne. Hon lyckade att prata och få fram från Rebekah (Claire Holt) medan Elijah förvarade henne i en grotta. Hur många gånger har hon försökt offrat sitt liv för någon annan? Så många så man knappt kan räkna. Låt oss hoppas att hennes medkänsla och mod är bland de kvalitér som blir ökade när hon blir vampyr, men att hennes nya odödliga status tonar ned hennes martyr komplex.

3.Hon kommer att få mycket bra hjälp

Elena kommer inte komma in i hennes nya vampyr-liv ensam. Hon har sin pojkvän,bästa vännen Caroline, och Damon (vad nu han är för henne). Så vad hon inte vet om dne "Nya världen" så kommer hon inte få ta reda på det ensam, och det är säkert!


4.Hon behöver inte nojja över att vara normal
 
När hon började dejtaStefan (Paul Wesley), Elena gav ganska mycket av sitt "Normala" liv. Mne hon höll fortfarande kvar önskan om ett vanligt liv. Faktamässigt så hade hon ena fotoen i den övernaturliga världen och den andra foten i människovärlden, och det gjorde henne fruktansvärt olycklig. På många sätt kommer "övergången" befria henne från en viss del av hennes oroligheter (hejdå, hybrid-arme), Men hon ger även upp mycket. Men hon kan iaf sluta oroa sig över hur det kommer bli när hon åldras och hennes älskade stannar som 17 föralltid.

5.Nina ägde förut!
 
Fotnot: Vi har redan sett vad Nina Dobrev kan göra, tack vare Katherine Pierce. Som vampyr, Nina är förförisk, farlig och smidigt. Vi antar att Elena kommer självklart att bli mycket snällare än Katherine, men hennes instinkter och förmågor finns redan där och väntar på att bli utnyttjade.


Källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: