2012-03-23 | 17:39:46 | Kategori: Intervjuer

TVLine Intervjuar Paul WesleyPaul Wesley
berättar att allt hopp inte är förlorat vad det gäller Stefan och Elena!
I själva verket kommer Elenas senaste dilemma att föra paret tillsammans i ett sammanspelt "uppdrag". Wesley berättar också om Stefans känslor för sin bror efter närmare kontakt med hans tjej och Sages ankomst.

TVLINE: Hur framgångsrik kommer Stefan att vara på sin nya väg mot återhållsamhet?
Det får tiden utvisa. Jag tror inte Stefan kommer att, du vet, gå tillbaka till att slita av huvuden och vara maniskt utom kontroll, men jag vet inte. Det är en av de viktigaste sakerna om Stefan, att oavsett hur måttlig och stabiliserad han än är, kommer han alltid förmedla en känsla av fara runt hörnet, att han skulle kunna bita av någons huvud vilken minut som helst. Det är det som gör honom spännande, intressant och dynamisk.

TVLINE: Elena har sett honom äta från en människa. Vad betyder det för deras förhållande i nästa avsnitt?
Det är bara ytterligare ett skäl att inte lita på honom, bara en annan anledning till att skjuta ifrån sig honom och säga, "Gud, den här killen är helt utom kontroll, och ingenting för mig." Det visar deras riktiga förhållande, vilket är att de har haft så mycket mörker mellan dem, och att det nästan är omöjligt att gå tillbaka.

TVLINE: Det har varit en mycket, mycket tufft säsong för Elena och Stefan. Finns det några ord av hopp du kan erbjuda fansen?
Fansen bör definitivt hålla ett visst hopp uppe. ... Det man ska komma ihåg är att Stefan och Elena har en så enormt stark kärlek till varandra, och det var typ kärnan av säsong 1 - det kan du inte tycka något annat om. Fansen bör definitivt vara medvetna om att Stelena är en möjlighet.

TVLINE: Vill du få ihop dom just nu? Är det något du skulle vilja se?
Inte nödvändigtvis, men jag är inte heller emot det. Jag känner att saker och ting måste ske naturligt, och jag vill inte ha någonting tvångsmatas. Jag vill inte att tittarna ska tröttna på någon relation. Ganska sanningsenligt tror jag att de behövde bryta upp, och jag tror att de till slut kommer behöva varandra igen.

TVLINE: Medans de bröt upp, kom Elena mycket närmare Damon. Hur känner Stefan om det förhållandet och hur det utvecklas?
Det finns en känsla av svek, men det finns också en udda känsla av oundviklighet till det. Stefan hamnade nere i en mörk tunell och de gjorde ett mycket samvetsgrannt beslut att göra det. Han var medveten om att Elena och Damon hade en liten gnista. Så jag tror inte att han helt blev förvånad av detta. Och på samma gång, ett udda sätt - på der mest bisarra, vridna sätt - är att det förde bröderna till en plats för kamratskap, eftersom, de är båda är förälskade i samma tjej.

TVLINE: Den stora twisten i "1912"? involverade Alarik och hans ring. Kommer Elena vända sig till Stefan angående problemet?
Ja, väldigt mycket så. Det är det som för dem samman - det lilla "uppdraget". Hon kommer till Stefan för att få hjälp, och på något sätt bestämmer han sig för att hjälpa henne. Uppdrager är det som gör att dom växer närmare, och det ger dem möjlighet att ha alla dessa samtal om deras egen relation. Den fungerar som en bakgrund till deras berättelse.

TVLINE: Sage är tillbaka i Mystic Falls. Vad kan du avslöja om hennes återkomst, och vad det innebär för Damon och Stefan?
Hon hade som lite av en negativ påverkan på de båda, särskilt Damon. Hon är mycket klokare och starkare, så hon är ett hot i detta avseende. Hon är definitivt inte bara någon barnlek. Och hon blir ett hot i dagens läge också.

Källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: