2012-03-17 | 07:57:42 | Kategori: Spoilers

Paul pratar med E!Online om Stefan & Elena


E!Online chattade med Paul Wesley om vad som kommer att hända framåt för Stefan och Elena, det inkluderar ett "hjärtskärande" samtal, och en återhämtning av Stefan från säsongens gång. Plus, Stefan kommer att få ett nytt kärleksintresse som rör om triangeldramat, tack vare Damon. 
 
 I förra nattens avsnitt såg tittarna Stefan börjar sin kamp med blod, med Damon som leder bloddrickartåget. "Damon försöker att bli den sortens mentor på ett sätt som får Stefan av banan vad det gäller extremiteten och lära honom måttfullhet", säger Wesley. "Men dom kommer till en punkt där dom märker att det inte fungerar så bra. "

Även om Stefan inte kommer att ha en ljus tid framför sig, säger Wesley att processen kommer att leda honom tillbaka till Elena. "Ju mer han lär sig hantera bloddrinkandet med måtta, ju närmare kommer han Elena. Han var så involverad i sitt eget mörker, så han hade inte tid för romantik. Ju mer avsnitt som kommer ses av tittarna kommer man att se Stefan bli mer som han var i säsong ett och två, den romantiska, trygga hjälten. "

Jag gillar det jag läser! Vad tycker ni?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: