2012-06-03 | 15:40:39 | Kategori: Spoilers

ELena - Säsong 4 - Spoiler!

The Vampire Diaries är på väg till en ny grund för säsong 4. Säsongen vill fokusera på Elena's förvandling till en vampyr. Hur Elena Gilbert, spelad av Nina Dobrev, hantaerar hennes nya liv vill bli något fansen vill se snart, så fort serien kommer tillbaka i höst. Att bli en vampyr är inte något Elena ville dock. Medan Bella Swan ärligt talat bad Edward Cullen att förvandla henne i en Twilight Saga, Elena ville inte ha någonting av det men det avr enda sättet att rädda hennes liv.

Nu, hon hade inget val. Vampyr blod strömmar genom hennes vener samtidigt som hennes död har rubbat alla hennes chanser. Hon kommer att bli det hon aldrig velat bli. Hur som helst, Hon kommer vilja att på någotvis behålla hennes mänsklighet. Bekämpningen för mänsklighet är något Stefan Salvatore, spelad av Paul Wesley, har fått ta itu med de senaste 3 säsongerna. Nu, Elena vill visa bekämpningen från hennes perpektiv. Dobrev berättade fortsättningen om Elena's bekämpning, enligt Fanbolt:

"Fram tills nu,det är vad hon har kämpat för att hålla fast vid. Hennes liv är så övernaturligt, och nu, utan att ha ett val, så kommer hon att leva för resten av hennes liv."


Kommer Elena kunna hantera att bli en vampyr? Vill det bli något hon kämpar emot och försöka upphäva? Det måste finnas någon trollformel som Bonnie skulle kunna använda för att ändra på saker, och the TVD cast har redan antytt att det är möjligt.

Se Elena hantera sitt nya liv och hur det kommer påverka alla runt omkring kommer bli roligt att se. Beroende på hur det är skrivet och hur det utspelar sig på skärmen, det kommer betyda mycket för The Vampire Diaries.

Vad tror du? Är du redo för att se Elena börja om sitt liv på nytt?

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: