2012-06-27 | 11:28:28 | Kategori: Spoilers

Spoilers - Säsong 4 - Nya karaktärer

Det verkar som att två stycken nya karaktärer kommer ta plats i Mystic Falls. Dom sägs ha ganska stor betydelse för första delen av säsongen. Det här är vad Zap2It har skrivit:
 
Vårat glada demongäng och dess vänner är på väg att bli till en större grupp, när en 16-årig tjej vid namn April kommer tillbaka till stan. Hon är ursprungligen från Mystic Falls, så hon minns Jeremy och Elena från sin barndom, men hon har varit borta och gått på privat skola under de senaste åren. Hon bestämmer sig för att flytta tillbaka till stan efter ett dödsfall i familjen, så första gången vi möter henne är hon sörjande. Kanske några av våra favorit karaktärer kan relatera till det. Även om vi inte är säkra om hon döljer något, kan vi berätta att hon är smartare än första intrycket kan förmedla.
 
Producenterna söker också efter någon som är något mer hotfullt. (Med något menar vi en väldigt mycket.) De är ute efter en "skrämmande, het" - betoning på skrämmande - skådespelare för att spela den imponerande Connor. Han beskrivs som en "välutbildad mördarmaskin".
 
Båda rollerna är återkommande, och kommer att vara ganska betydande i den första delen av säsongen.
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: