2012-06-04 | 20:16:20 | Kategori: Spoilers

Säsong 4 spoilers - spoileralert

Vi är månader ifrån The Vampire Diaries Säsong 4 - en extra månad, inget mindre, med The CW flyttar premiären till Oktober - men producenten Julie Plec var med i panelen på the ATX Television Festival i Austin denna vecka och raddade upp några fåtal spoilers som kommer att få fansen att knappt kunna längta tills efter sommarn.

Och allt startar med en vänskap som vill bli ett stort fokus i den nya säsongen.

 

Vampire Diaries Season 4 Preview (Fan-Made)play
Vampire Diaries Season 4 Preview (Fan-Made)

 

"Jag kollar alltid på Caroline som Stefan's framtida Lexi," Plec berättar. "Du har ett litet spår av vänskap mellan dem och jag ser Caroline i den långa vändan i säsongen som viktig i Stefan's liv."

Vad kommer föra de två ihop när TVD återvänder? Önskan om att hjälpa Elena med övergången till vampyr, Plec berättade, förklarar att "Caroline är en hjälp för Stefan att bli nykter."

Bland andra godbitar visade panelen:

Caroline och Matt vill "ha en annan stund," tillägger Plec.

Alaric kan återvända, även fast Matthew Davis  karaktär är bekräftad som död. "Så länge Jeremy kan se spöken och Alaric är ute i universum, är det alltid ett öppet fönster," Plec berättade.

Utan djupdykning i "Kärleks-triangeln", Plec bekräftar att Damon har växit under 3 säsonger, säger att han har gjort hemska saker i "kärlek, smärta, övergivenhet, självbevarelsebedrift, överlevning och familj" och att "han kommer att utveckla sina känslor för Elena och Elena's känslor för honom kommer att fortsätta utvecklas."

Slutligen är det dags för ankomsten av Bonnie's pappa, Plec spoiled: "Det här året är ett stort år av övergångar. Det är sista året i skolan, och det finns ett rikt familjeliv som vi alla kommer utforska."

Vilken av dessa spoilers ser du mest fram emot?

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: