2012-06-09 | 11:25:14 | Kategori: Spoilers

Elena = Badass? SPOILER!

Elenas förhöjda kunskaper:
“När Elijah [Daniel Gillies] säger, ‘Din barmhärtighet är din största gåva,’ det var mycket sagt som en påminnelse om vem den här tjejen är. Hennes barmhärtighet är hennes gåva och hennes svaga punkt... När allt det där blir förstärkt, kommer det att göra henne, förhoppningsvis, en typ av en 'badass', ni vet? Liksom, föreställ dig Elena som är villig att stå upp och slåss den goda kampen för hennes bror och vänner när hon är mänslig to stand — föreställ dig henne nu med övernaturliga förmågor …”

Kommer Elena ha en mörk sida?
“Jag tror att Elenas mörka sida,så att säga,är faktiskt i hennes djupa, djupa, djupa anslutning till andra människor, oavsett om de är ljusa eller mörka. Så nu blir dessa saker förstorade, är det hennes koppling till mörkare saker och mörkare folk kommer att blomma eller kommer hon fortfarande att vara en ofelbar hjältinna? Jag tror att sorgen kan göra mycket för att skaka om någon från deras säkerhet lite grann, så vem vet vad hon kommer gå igenom som vampyr.”

Elena väljer Stefan
“Jag tror att i serien är det okej att älska de båda, men i den här stunden i serien, det avr oklarade affärer mellan båda och hon behövde ta ställning och ha en synpunkt om det. Jag tror att en av saker vi ville göra var att ge henne hennes sista mänskliga-val och göra det kraftfullt ochför det valet att få välja som den hon föddes som och vem hon är i stunden som mänsklig. Hon är inte människa längre, så hur vill hon förändras och vad vill det göra med hennes realtioner till alla i hennes liv?”
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: