2012-06-30 | 23:58:54 | Kategori: Videoklipp

Delena♥

Finaste Delena videon någonsin!
Postat av: josephine S

Jag har igentligen bara sett säsong 1 än så länge och jag visste att det skulle finnas lite spoilers i den videon men jag kunde verkligen inte låta bli att kolla på den och nu mår jag jättedåligt för den var så sjukt bra och fin men också så sjukt sorglig.Jag önskar nästan att hon kunde välja båda.Men jag gillar Damon mer eftersom att man vet att han kan ändra på sej, även om hon träffade stefan först och allt det där. Men gud dör lite typ.

Tänk vad tv-serier kan göra och hur den påverkar oss. Helt sjukt.

Love TVD :D<3

Svar: Vi får ursäkta oss för att vi inte skrev "Spoilers" men du kan vara lugn, Elena har 'inte valt' eller 'valt' Damon, så du får vänta och se i kommande avsnitt! Du har alldeles rätt i att serier påverkar oss, men mest på bra sätt eller hur? Kramar Joanna - vampirediariesblog
Vampire Diaries Blog

2012-07-02 / 14:26:57 / URL: http://blondiiiiies.devote.se
Postat av: josephine S

Det gör absolut inget att ni inte skrev att det var en spoiler , jag hade nämligen inte kunnat tänka mej annat. Har ni inga bra videos från säsong 1?
och ja , serier på verkar oss på ett bra sätt och det kasnke är den största anledningen till att man älskar serier så mycket :)
Jag älskar verkligen eran blogg och jag ska försöka kolla ikapp avsnitten snart;)
kram

Svar: Haha vad bra, en video om stelena som jag tror bara är från säsong 1 http://www.youtube.com/watch?v=fbJwitgo414&feature=related Tack för din fina komplimang, det låter bra! Kram Joanna
Vampire Diaries Blog

2012-07-05 / 21:46:59 / URL: http://blondiiiiies.devote.se
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: