2012-07-14 | 12:41:46 | Kategori: Nyheter

Todd Williams

R.I.P Alaric
 
Medan våran favorit vampyrjägare svävar omkring 'på andra sidan', är det dags för en ny jägare att komma till stan. Zap2it har fått reda på att "The Chicago Code´s" Todd Williams har fått rollen som Connor. Julie Plec beskriver honom som "en mystiskt och kraftfull ny vampyrjägare som anländer i Mystic Falls."

todd-williams-getty.jpg
 
Som ni tidigare vet så är inte Connor lika varm och förvirrad (eller berusad) som Alaric. Han har en soldats mentalitet och kommer att ha några skrämmande ögonblick!
 
Det återstår att se om han kommer bli en medhjälpare eller en fiende till vårat glada gäng av "monster" - men låt oss inse det, som fans av serien, tror vi att det kommer bli komplicerat emellan de.
 
Annars är Williams mest känd för sina två säsonger i "In Plain SIght" när han spelar detektiv, och även i "The Chicago Code's" som polis.


 
Vi tror att rollen passar Todd perfekt, när man ser över vad han tidigare har haft för roller. Han passar som en jägare även utseendemässigt! Ska bli riktigt kul att se hur han kommer påverka allas favoritserie The Vampire Diaries.
 
källa:zap2it
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: