2012-07-30 | 13:08:48 | Kategori: Spoilers

Spoilers Säsong 4!

The Vampire Diaries' fjärde säsongspremiär är på CW den 11 Oktober, och det redan varit spoilers om vad vi har att vänta oss när det gäller Elenas förvandling till en vampyr och karaktärernas examen i sista året. Vad är det senaste?

Vampire Diaries Säsong 4 Spoilers

Kat Graham avslöjade för The Hollywood Reporter, "Du kommer att få se någon ifrån Bonnie's -- och från alla andras förflutna --  göra ett överraskande framträdande i ett av de första avsnitten." Det är en riktig ledtråd, och det vill självklart få fans att gissa. Allt skulle kunna hända på denna serie, särskilt eftersom de hanterar det övernaturliga, det här kommer vara något roligt att se framåt. Också något som kommer komma upp är "någon som kommer påverka [Bonnie] mycket," och tidigare spoilers har avslöjat att det kommer bli ett professor återkommande, och denna professor vet om det övernaturliga och Bonnie kommer arbeta med honom nära." Det verkar troligt att det är han, professorn, som kommer påverka Bonnie mycket.
Graham avslöjade också att  "Elena är redan i övergången till en vampyr, men ni kommer att få se något som är ännu värre som kommer hända i början" av The Vampire Diaries Ssäsong 4. Uh-oh, det låter inte bra, men vad skulle vi annars tro? Det är inte så att de kan göra det enkelt för Elena att förvandlas till vampyr, och denna förändring ger dem en möjlighet att utforska en helt ny sida inte bara av en karaktär, men kärlekstriangeln med Salvatore bröderna och hennes realtion med hennes vänner också. Vad kommer hända med Elena utöver hennes förvandling? Hur kommer alla runtom hantera det?
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: