2012-07-30 | 22:03:28 | Kategori: Spoilers

Julie Plec AVSLÖJAR! [spännande]

Julie Plec delade med sig för The Hollywood Reported några avslöjanden på CBS/Showtime/CW summer press tour party at the Beverly Hilton på Söndagen.
I en av det första avsnittena av Säsong 4, det sägs att det ska bli en "överraskning". Vad kan du säga om det?
Jag kan säga att det Bonnie gjorde, tvalet hon gjorde i den senaste avsnittet – sätta ihop Tyler (Michael Trevino) och Klaus’ (Joseph Morgan) kroppar – kommer bita henne i baken lite. Inte från hennes vänner, som vill förstå varför hon gjorde som hon gjorde; hon gjorde det för att rädda deras liv. Men häxorna är inte nödvändigtvis alltför nöjda med att Bonnie (Kat Graham) har sysslat på den mörka sidan, så hon går igenom en ganska tuff tid i de första avsnittena, när hon försöker göra vad hon göra bäst, rädda sina vänner och finna häxorna som pushar lite för hårt.
Bonnie och Elena verkar ha att göra med sina egna problem för tillfället. Hur nära inpå vill vi se de tillsammans?
Bonnie kommer att gå igenom hennes egna känsliga kriser i början av säsongen. Elena går igenom hennes. Det kommer ta några avsnitt för tjejerna innan de inser att de kan gå igenom det tillsammans. Jag tror att de goda nyheterna är att Elenas vänner vill stå fast vid hennes samtidigt som hon faller sönder lite.
Säsong 3 finalen cliffhanger hade en enorm Twitteratomsfär . Hur har reaktionen varit?
Reaktionen har varit, ärligt talat, varit extraordinärt. Om människor hatar det, ingen har sagt det till mig och prisa gud, för jag vill inte veta av det. Vi lekte med det för en lång tid och vi startade Säsong 3 med vetskapen hur den skulle sluta, så vi kunde göra all grund, väldigt lugnt och diskret, så att meningen är att den här tjejen sörjer vem hon brukade vara och undra om hennes föräldrar fortfarande skulle vara stolta över henne och sakna hennes mänskliga liv, före vampyrer fanns i det och göra det här valet mellan dessa två bröder och vad det betyder för henne, ta henne till den punkten och ta bort golvet under henne och ha allting förändrat är nästan som att börja om. Vi berättar samma serie igen, men med en annan synvinkel och ett annat sammanhang.
Hur påverkar Elenas besparing på Matt’s (Zach Roerig) liv i den senaste avsnittet, han ställning och framtidsplaner?
Som Damon säger tidigt till honom, “Varför får du leva?” Vad i helvete var så speciellt med dig, attdu fortfarande andas luft på denna jord och Matt tar det till hjärtat litegrann. Han känner skuld, en överleveras skuld, han undrar varför mig och inte hon? Han känner att han behöver tillgodogöra henne för det. Vi kommer att se Matt kämpa för Elena. Det kommer bli en fin vänskap. Matt kommer att vara stark och han kommer att försöka att vara stark. Det kommer inte vara lätt för honom. Han vet att han kommer behöva leva väl för att förtjäna faktan att han fortfarande lever och bete sig som en man om det.
Allt jag kan säga är, som människa han är definitivt en blodkälla, så vi får se hur det går.
Finns det hopp för Matt och Rebekah?
Rebekah, stackarn, hyser forfarande hennes hemliga flört med Matt – och det är inte så hemligt längre. Det första hon försöker att göra är att be om förlåtelse för att han körde av bron, men han säger mycket säkert att hon ska dra åt helvete. Kommer hon någonsin att få uppmärksamhet från Matt, hon är tvungen att ändra på sitt beteende och hitta en annan lösning.
Hur påverkar Damon och Stefans reaktioner på Elenas nya hon och deras relationer?
De definitivt hanterar Elenas förvandling, eftersom de båda är traumatiserad av det men de har olika synpunkter på hur hon ska leva sitt liv som vampyr, vilken typ av vampyr hon ska vara eller borde vara eller den de vill att hon ska bli. Det kommer att sätta de på odds vilket är skamligt eftersom de har aldrig varit starkare än på slutet av förra säsongen och jag hoppas att de kan överleva detta nya problem i deras förhållande.
Betyder det att triangeldramat, i mening, sättas på sparlåga?
Kärlekstriangeln är alltid där, där under. Den driver inte showen. Elena ändras som en karatkär och Stefan kommer förändras av vad hon går igenom, och Damon förändras också av vad hon går igenom, så det kommer alltid finnas skift och svängar och utvecklingen av deras realtioner, som alltid kommer finnas där.
För några månader sedan, nämde du till oss att du lekte med en ny skurk för Säsong 4. Har den karaktärer skapats?
Japp och jag säger inte. Det är kul, Jag insåg när vi kollade tillbaka på de första 3 säsongerna, vi har alltid vetat vem våran skurk var – åtminstone trodde vi att vi visste– från allra första början. Detta år, vi prövar något lite annorlunda, när vi inte är så säkra på vem som gör vad och varför. Mysteriumet av det, kommer att bli något nytt och annorlunda för oss.
Några nya karaktärer kommer till Mystic Falls, en vampyrjägare (Todd Williams) och en 16år gammal med förflutet  till Gilberts (Grace Phipps). Vem mer kan vi förvänta oss?
Vi har fått en ny karaktär vid namn Hailey som kommer ploppa upp under de tredje avsnittet, som Tyler kommer att känna ifrån hans egna förflutna. Bonnie kommer att skaffa sig en ny mentor, en professor på det lokala  universitetet, där henne mormor brukade lära ut. För Bonnie, som aldrig haft en bra mentor, kommer hon klcika med den här killen. Han kommer att vara väldigt, väldigt, väldigt, väldigt briljant och väl insatt i det övernatuliga. Vi har inte haft provspelning för Hailey eller professorn ännu.
Hur tidigt i säongen kommer vi att se Joseph Morgan (aka Klaus) igen?
Ni kommer att se Joseph Morgan tidigare än vad ni tror. Han kommer inte vara borta länge. I dagens, som Klaus, rakt framför dig.
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: