2012-07-31 | 20:02:47 | Kategori: Spoilers

Elenas Vampyrsex? mm.

Nu när The Vampire Diaries' Elena Gilbert förvandlas till en vampyr, finns det en fråga i allas tankar: Hur länge kommer det ta innan hon har hett, vampyr sex? Ett kort svar: Ni får nog lov att vänta ett tag. "Jag säger inte att hon inte har en hel del hett vampyr sex utanför kameran, som vi inte visar, min vi ahr inte ännu planerat en komplett sexscen den här säsongen med Elena och någon," berättar Julie Plec för TVGuide.com.

Sanningen är att, sex är det sista Elena kommer tänka på när serien återkommer i Oktober. Som Elena berättade för Stefan i Säsong 2 avsnitt "The Last Day," Elena ville aldrig ha ett vampyrliv och två säsonger senare, hennes känslor har inte ändrats. "Hon är en tjej, som verkligen uppskattade hennes mänsklighet... alltid har hon velat bestämma valen för hennes egna liv," Plec säger. Och medan Elena övervägaer att inte avsluta övergången, "det bestlutet ändras hela tiden[eftersom] hon har ett ansvar att stanna kvar ," Plec berättar

Medan Elena går igenom hennes övergång,de olika åsikter hur man bör äta och leva kommer skapa konflikter mellan hennes största partners — Damon och Stefan.

"Damons synvinkel i allt detta är att [Stefan] att förtränga att Elena att vara en riktig vampyr, är bara en vansinnig fördröjning av de oundvikliga," Plec berättar. "Medan han kan förstå och uppskatta att Stefan vill skydda henne, [han känner att han] gör ett stort misstag när allt är sagt och gjort, [Damon tänker såhär] 'Nämn en vampyr som gick igenom nybörjarfasen som inte tog någons liv. Nämn mig en vampyr som inte har gått förlångt,nämn en vampyr som inte slog av sin mänsklighet för ett tag.' Så där är det som konflikten ligger emellan Stefan och Damon. Stefan vill skydda henne till varje pris, och Damon säger att, "Det kommer att hända" du kan lika gärna riva bort förbandet och låta det blöda."

Oavsett vilken livstil Elena väljer, det kommer inte vara lätt på vägen. "Det skulle inte kännas rätt om det var lätt," Plec säger. "Elena har en hel del saker som jobbar emot henne. Det är ett faktum att hennes kännetecken som mäniska är hennes medkänsla för andra, som vampyr förstoras det, och gör det mycket svårt för henne att livnära sig på en människa eller ett djur. Allt är förstorat, så det är en helt ny Elena, med känslorna förstorade i katastrofala sätt."

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: