2012-07-21 | 18:23:53 | Kategori: Spoilers

Elena - minnen - Damon. SPOILER!

Några nya "Vampire Diaries" säsong 4 spoilersbitar har dykt upp i Tisdags, och avslöjar Elenas minnen och Damons beskyllningar .
 
Helt nya spoilers börjar göra rundor om vad som kommer på Säsong 4. Nya rapporter avslöjar mer om Elenas  minnen och vem Damon skyller på för hennes tidiga död och vampyrförvandling.

E! Online rapporterar att när Elena har gjort klart förvandlingen till vampyr, kommer hon få alla minnen tillbaka, även de som hon glömt med hjälp av tvång (compulsion). Så det betyder att hon kommer komma ihåg mötet med Damon före hon faktiskt mötte Stefan.

Plus, hon kommer tydligt minnas´när Damon berättar för henne ,under tvång, att han älskar henne, men, att han inte förtjänade henne lika mycket som Stefan.

"Allt jag vet är att [dessa minnen] kommer att vara i synnerhet de mest olyckliga förhållandet till serien," E!'s Kristin Dos Santos sa detta om Elenas förvandling, men hänvisning till Elenas/Stefans relation.

Under tiden, enligt TVLine's Michael Ausiello, Damon kommrt vara ganska rasande på Matt och kommer skylla på honom för det som hände med Elena. Tydligen, kan han ännu ha "hämnd på hjärnan," för intet ont anande människa.

För att inte nämna att Elena dog för att hon sa åt Stefan att rädda Matt först, från den sjunkande bilen, vilket, naturligtvis, fick henne att dö i brist på luft.

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: