2012-12-17 | 17:56:00 | Kategori: Skådespelarna

Nians förhållande är bättre än någonsin!

Ian Somerhalder, 34, och Nina Dobrev, 23 kan inte bli mer söta tillsammans! De såg ut som ett helt perfekt par när de handlade julgran i Atlanta den 3 December. Nu har en bekant berättat för Us Weekly att deras förhållande är bättre än någonsin!

 

“Nina och Ian ser fram emot att fira högtiderna ihop,” berättade en bekant, till tidningen.

Paret åkte till Louisiana för att spendera Thanksgiving med hans familj det här året. ”Det är ett tecken på att de tar förhållandet till nästa nivå,” tillägger deras bekanta.

Nian bor tillsammans i Georgia medan de filmar in The Vampire Diaries. “Det gör ingen skillnad att de jobbar och bor ihop — deras förhållande är som bäst här!”

Nina pratade med Self magazine i deras November 2012 nummer om hennes förhållande-krav, då säger hon att, ”Han måste vara en glad person. Då kommer du skratta och njuta av livet mer.”

Nina pratade också om vad gon letar efter i en pojkvän i Oktober 2012 numret av Seventeen, “Jag tycker att människor ska vara med personer som får dem att le. Så fort du inte ler längre, borde du inte vara i det förhållandet. Det är vad du kommer i fund med när du har goda eller dåliga erfarenheter av pojkvänner och kommer på vilka kvalitéer du gillar och inte gillar i en person. Det är en del av att växa upp och lära sig. Du ska alltid vara med människorna som får dig att må allra bäst.”

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: