2012-12-11 | 16:38:00 | Kategori: Spoilers

Kommer Matt dö i avsnitt 9? SPOILER

 
Ledsamt att berätta, men någon vi vet och möjligtvis älskar kommer att dö i Vampire Diaries Säsong 4, avsnitt 9, “O Come All Ye Faithful.” Vi är inte säkra om det kommer vara någon stor roll eller en mindre roll (vi kan knappast komma på en karaktär som inte har dött och kommit tillbaka minst en gång), men vi kommer spekulera om några sannolikt misstänka före Torsdag den 13 December.

Aw, Matt. Han är en bra kille, med hans jobb, fotboll och high school ståhej. Vissa skulle säga att han är tråkig, men han försöker bli förtjänt att få vara vänner med sina övernatuliga vänner. Ge killen en paus!

Han flyttade till och med in med Jeremy, orolig över att hans kompis ska göra något galet, som att påla sin syster. Vilken kille! Men det är därför vi är oroliga för honom.

Ser ni, Matt nämns knappt i synopsis, och Jeremy blir tagen till Gilbert-kabinen för att bota jägaren inom honom. Skulle Damon, Elena, och Bonnie behöva vidta sådana här drastiska åtgärder om något dramatiskt inte hade hänt? Den grabben dödade nästan hans egen syster, och allt dom gjorde var att skicka upp honom till hans rum för en time out! 

Tillbaka till när Connor var the Fives rep, han hade inga problem med att sticka April, en oskyldig människa. Kanske kommer Jeremy tröttna på att ha Matt som barnvakt och knäcka hans nacke?
 
Ugh, den fantiseringen är upprörande. Vi slutar prata om det... Håll igen, Matty!
 
källa
Postat av: Sandra

Tycker er blogg är super bra, men jag kollar inte in den för att läsa massa spoilers men jag förstår att det är många andra som vill läsa det. Men snälla kan ni inte bara skriva Spoiler som rubrik utan något mer för då kan man som läsare bara scrolla ner det inlägget men när det står som rubrik vad spoilern redan är så är de försent för de som inte vill veta...

Svar: Jo, jag kan hålla med om att denna rubrik inte är så smart och vi ska självklart tänka på det. Men rubriken är inget påstående utan det är en teori, så att Matt skulle dö, är inte fakta utan gissningar.
Om det var bekräftat hade vi inte skrivit så. Men vi ska självklart tänka på detta.

/Vampire Diaries Blog :)
Vampire Diaries Blog

2012-12-11 / 20:50:15
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: