2012-12-23 | 23:22:00 | Kategori: Spoilers

Joseph om fort. av Säsong 4

Klaus slog verkligen på stort när han dödade borgmästarinnan Lockwood. Ändå säger Joseph Morgan att Klaus inte skulle kunna bry sig mindre när serien återkommer efter julpausen.

 

"I avsnittet som kommer efter pausen, så kommer Klaus sitta upp med fötterna och kolla på blodbadet framför honom," Morgan berättar för TVGuide.com. "Han retar dem och väntar och ser vad som händer."

 

För någon med så många fiender, varför har han en sådan nonchalant attityd?

 

Under hela den här säsongen har våra huvudpersoner vänt sig emot varandra, pga av Klaus. Först så gjorde Stefan och Elena slut. Sedan insåg Stefan att det var något mellan Damon och Elena. Medan Salvatore-bröderna borde ha varit fokuserade så oroade de sig över en tjej som de skulle hitta ett motgift till. (För att inte nämna sire-bondet) Bonnie är tillbakadragen och försöka få sin magi tillbaka med hjälp av Mr. Shane, medan Tyler precis förlorade sin mamma samt sin hybrid-armé. Och så är det ju Jeremy. Hans nya syfte i livet är att vara vampyrjägare och det har orsakat ett medfött hat till sina vänner t.o.m till hans syster. Så ja, Klaus är mer än lycklig att hålla uppmärksamheten borta från hans senaste handlingar!

 

 "Våra hjältar är i strid med varandra. Om de kunde komma samman igen, precis som i säsongsavslutningen av säsong 3, så skulle de kanske ha en chans [att döda Klaus], men så länge han kan manipulera och ge tvivel i deras sinnen, kan de inte gå samman och besegra honom," berättar Morgan. "Alla har glömt bort att de försöker få ner Klaus, men Klaus har inte glömt. Det är som att ställa upp schackpjäser på en bräda — alla spelar mot varandra och alla argumenterar!"

 

Men livet kommer inte vara så lätt för Klaus i framtida avsnitt, speciellt inte när hans bittra syster Rebekah kommer upp ur graven och hans arga bror Kol återvänder. De två kanske har många stora ben att plocka med de andra (kolla bara på förhandsvisningen!), men Klaus är verkligen inte förlåten..

 

"I början, Klaus och Kol börjar på samma sida, men Kol kommer definitivt in med egna mål och motiv," berättar Morgan . "De blir osams och hotar varandra, det blir ganska allvarligt" Klaus relation med Rebekah är betydligt mer komplicerad. "Klaus är den som dolkade henne och han är redan oförlåtlig. De båda har försökt att uttnyttja varandra, men de är också budna av deras familjekärlek och hans känsla av att vilja skydda henne mot hennes egna svagheter. Så det är rörigt i det gamla nästet."

 

Om man jämför deras relations dynamik med verkliga syskon så säger Morgan att han kanske alltid skyddar Rebekah mot andra, men inte nödvändigtvis från hans egna vrede till henne.

 

"Jag tror det är det här som har vunnit över folk till de ursprungligas sida (The Originals), deras band går djupare än någon annan relation," säger Morgan. "Det är precis som när någon kan bråka med sin lillebror, men ingen annan kan. Jag gillar idén om att Klaus tycker att ingen förutom mig får dolka min syster. Om någon dödar Rebekah eller Elijah — han bryr sig inte så mycket om Finn, han var inte så förtjust i Finn —  kommer det vara jävligt mycket att betala tillbaka. Men om han gjorde det skulle det vara OK. "

 

Är du exhalterad för att Rebekah och Kol återvänder till Mystic Falls?

 

Tumblr_lyww0aljvt1qhiirzo1_500_large

 After School Special - Promo

 

källa

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: