2012-08-03 | 16:45:31 | Kategori: Allmänt

Wetpaint Entertainment intervjuar Julie Plec

Wetpaint Entertainment har gjort en exklusiv intervju med Julie Plec, där hon berättar om hur Elena kommer vara som vampyr. Vi får veta att hon har en tuff tid framför sig.
 
Wetpaint Entertainment: Vad borde vi veta om Elena som en vampyr? 
Julie Plec: Du bör känna till, att det definitift inte kommer att vara som en promenad i parken. I själva verket kanske det blir som, den mest fruktansvärda, svettiga vistelsen i parken mitt i natten, springandes från terrorister. Det är ungefär hur hon kommer uppleva det.
 
Wetpaint Entertainment: Kommer det vara värre för henne än för Caroline? 
Julie Plec: Ja. Caroline är, som vi vet, ett kontrollfreak och en perfektionist. Så när hon satte sitt sinne i att vara en bra vampyr, rockade hon det. Kanske kommer dte en dag när hon kommer kollapsa och tappa kontrollen som en Juilliard pianist under press, men tills dess, är hon en rockstjärna. Så Elena kommer att ha det väldigt svårt. Varje bit av medkänsla hon någonsin känt för någon kommer att förstärkas, varje bit av sorg hon någonsin känt kommer att förstäras, varje bit av vrede hon någonsin känt kommer att förstärkas. Hon kommer att gå igenom mycket, och det kommer inte att gå snabbt, och det kommer inte att bli lätt.
 
Källa
    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: